Pöytäliinat

Piristä kattauksesi tyylikkäällä pöytäliinalla! Pöytäliinaa voit käyttää arkeen ja juhlaan. Se on yksinkertainen ratkaisu miellyttävän ja lämpimän ilmapiirin luomiseen. Pöytäliinalla voit myös suojata arkoja pintoja ja vaimentaa ruokailuvälineiden häiritsevää melua. Valikoimastamme löydät niin suorakulmaisia, neliömäisiä, kuin pyöreitäkin pöytäliinoja monessa eri materiaalissa ja värissä. Pyöreä pöytäliina on ehkä klassisin malli kaikista. Etsitkö ihastuttavia kuoseja vaiko modernin ja trendikkäästi rypistetyn liinan? Tervetuloa inspiroitumaan!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Pöytäliinat – tyyliä arkeen ja juhlaan

  Etsitkö pyöreän pöytäliinan vai tarvitsetko suorakulmaisen? Muodosta riippumatta pöytäliinalla on todella hauskaa piristää kotia. Ja jos ajattelet yhtään samalla lailla kuin me, niin pöytäliina on ehdottomasti mukana ostoslistalla! Pöytäliina luo perusteet täydelliseen kattaukseen ja toimii kuin taiteilijan maalaamaton kangas. Kaunis, jännittävä, dynaaminen, moderni ja siisti kattaus muistuttaa öljymaalauksen tekoa, vai mitä? Anna mielikuvituksen lentää ja ajattele luovasti kun katat pöytää seuraavaan illalliseen!

  Oikean tyylin löytäminen on helppoa

  Pöytäliinoja löytyy kaikissa väreissä ja jokaiseen makuun. Hauskinta on, että useimmat pöytäliinat soveltuvat moneen erilaiseen kattaukseen. Tarvitsetko pöytäliinan juhlaan, lastenkekkereihin, kenties maanantai-iltaan? Monet pöytäliinat soveltuvat kaikkiin näihin vaihtoehtoihin ja meiltä löydät pöytäliinat niin keittiön kuin ruokasalin pöydälle. Onko sinulla muita pöytiä, joihin tarvitset pöytäliinoja? Ei muuta kuin valitsemaan sopiva!

  Ihanat uudet tekstiilitrendit!

  Kodintekstiilit ovat hauskoja monesta syystä ja yksinkertaisesti myös siksi, että ne ovat käytännöllisiä ja kivoja sisustuselementtejä. Sitä paitsi kodintekstiilit tarjoavat paljon hintaansa nähden, sillä niitä voi helposti siirrellä huoneesta toiseen ja näin muunnella eri tilojen ilmeitä yksinkertaisin keinoin. Tämä pätee erityisesti pöytäliinoihin, koska niitä voi käyttää eri huoneissa ja eri pöydillä. Kyseessä on siis todella monipuolinen kodintekstiili!

  Luo keittiöön pehmeämpi ilme pöytäliinalla

  Aikanaan pöytäliinan käyttö oli yleisempää, mutta viime vuosina on ollut vallalla pelkistetympi ja minimalistinen, teollinen tyyli, jossa tekstiileillä ei ole ollut yhtä suuri merkitys kuin ennen. Pöytäliinojen paluu on siksi tervetullut trendi ja tänäänkin törmää aina useimmin minimalistisen ja räväkämmän tyylin sekoituksiin. Se on helposti tehty esimerkiksi yhdistämällä valkoinen pöytäliina suuriin kynttilänjalkoihin, joita olet löytänyt kirppikseltä, tai täyttämällä valtava maljakko suurilla kukilla koristamaan yksivärisellä liinalla peitettyä pöytää.

  Pöytäliinalla luot kauniin kokonaisvaikutelman

  On olemassa sisustuselementtejä, jotka ovat toisia hauskempia ja jotka luovat kotiisi erilaisia tunnelmia. Pöytäliinalla luot mukavan ilmapiirin, pehmeän vaikutelman ja kauniin kokonaisuuden sekä kattaukseen, että huoneeseen. Panosta muutamaan erityyliseen pöytäliinaan niin voit aina valita fiiliksen mukaan.

  Täydellinen ratkaisu kuluneen pöydän peitoksi

  Pöytäliinalla on helppo kätkeä kulunutta tai muuten vahingoittunutta pöytäpintaa. Jos sinulla on pöytä, johon olet todella kiintynyt ja joka tarvitsee hiukan huolenpitoa, pöytäliinalla voit piilottaa sen viat siihen asti, kun ehdit kunnostaa sen. Joskus pöytäliina saattaa sinällään riittää kunnostukseksi ja vanha pöytä näyttää taas upealta! Sitä paitsi pöytäliinalla voit myös pelastaa pöydän, jossa on kauniit jalat, mutta ruma pöytälevy.

  Pöytäliina luo juhlavan tunnelman

  Kodin piristäminen eri tavoin on aina kivaa ja mikä sen juhlavampaa kuin hieno pöytäliina kattauksen pohjaksi! Mikset ottaisi pöytäliinan esiin heti perjantain koittaessa vastaanottamaan viikonloppua? Näin pöytäliina toimii viikonlopun ja vapaan merkkinä. Hienostuneen ilmeen luomiseen kodin eri huoneisiin voi keksiä vaikka mitä, ja se on helppo tehdä kodintekstiileillä, erityisesti pöytäliinoilla. Jos sinulla ei ole ollut pöytäliinaa aikaisemmin, nyt viimeistään on aika kokeilla!

  Luo yksilöllinen tyyli keittiötekstiileillä

  Oman leiman luominen kotiin on aika yksinkertaista ja tiettyjä sisustusratkaisuja on helpompaa hoitaa kuin toisia. Muutaman lempipöytäliinan ostaminen on merkittävästi yksinkertaisempaa kuin täydellisen nojatuolin tai sohvan löytäminen. Kodin pienet yksityiskohdat luovat kodin tunnelman ja oman, yksilöllisen tyylin suunnitteleminen erilaisilla keittiön tekstiileillä on paitsi hauskaa myös tärkeää viihtyisyyden kannalta. Kokeile erilaisia ratkaisuja niin löydät omasi!