Pannunaluset

Pannunalunen on kaunis ja toiminnallinen varuste. Se suojaa alustaa lämmöltä ja kosteudelta kun haluat tarjoilla maistuvat laatikot ja herkulliset pataruoat suoraan pöytään. Illallisen herkut ovat kaikkien ulottuvilla samalla kun kattauksesi on kaunis ja tyylikäs!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PANNUNALUNEN – LÄMMÖNKESTÄVÄ SUOJA HELPPOON JA TURVALLISEEN TARJOILUUN

  Kun olet viettänyt tunteja keittiössä laittamassa ihanaa ruokaa, uunivuoan tai kuuman padan laskeminen ruokapöydälle luo iloisen tyytyväisyyden tunteen. Juuri valmis, höyryävä ja upealta tuoksuva pata näyttää herkulliselta pöydällä ja kaikkien on helppo ottaa lautaselleen juuri sopiva määrä ruokaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että hyvälaatuiset padat, pannut ja vuoat on suunniteltu siten, että ne pitävät ruoan lämpimänä pitkään. Jos siis haluat laskea ne suoraan pöydälle tarvitset jotain suojaksi kuuman astian ja pöydän väliin. Tällöin voi pannunalunen olla juuri etsimäsi ratkaisu. Pannunalusella suojaat pöydät ja keittiötasot ikäviltä tahroilta ja vahingonjäljiltä. Pannunalunen on oiva ratkaisu näiden jälkien ennaltaehkäisemiseen ja on siksi joka keittiön itsestään selvä varuste, jota on pidettävä helposti ja näppärästi käden ulottuvilla. Vinkkinä voimme neuvoa laittamaan pannunaluset valmiiksi pöydälle jo kattauksen yhteydessä, ettei tarvitse kuuma ja painava vuoka kädessä ruveta kaivamaan aluset esille.

  Samalla kun pannunalunen suojaa pöytääsi on se myös hyvä apuväline käsien suojaksi, kun kannat ruoan pöytään ja sinun tarvitsee tukea painava vuoka sen alta. Mikäli käytössä on suuri uunivuoka tai iso pata kannattaa asettaa kaksi pannunalusta vierekkäin, jolloin astia ei vahingossa heilahda yksinäisen alusen reunan yli. Hankkimalla arkea helpottavia varusteita jokapäiväiset monet puuhat saadaan sujumaan paremmin, ja mukavaahan se on kun ruoanlaitto käy näppärästi ja turvallisesti.

  VALITSE PARI KAUNIITA PANNUNALUSTA

  On helppo tuudittautua ajatukseen, että pannunalusilla ei ole sen suurempaa merkitystä ja samat vanhat aluset käytetään kerrasta toiseen, jopa vuosien ajan! Mutta tosiasia on se, että pariin kauniiseen pannunaluseen kannattaa sijoittaa vähän ajatusta. Pannunalusella on suurempi rooli kuin uskotkaan ja sillä on suuri vaikutus kattauksen ilmeeseen. Parilla upealla pannunalusella luot esteettisen kattauksen. Samoin kuin muutkin kodintekstiilit pannunalusetkin osallistuvat keittiön sisustuksen viimeistelyyn ja tarkoin valitut aluset saavat sinut sitä paitsi näyttämään varsinaiselta keittiön ammattilaiselta, joka on tarkka varusteistaan. Parasta on myös se, että valitsemalla oikeat pannunaluset saat arjenkin ateriat tuntumaan yhtä riemukkailta kuin juhlallisetkin illalliset.

  Pannunalusten puolustukseksi sanottakoot myös, etteivät ne vie kovinkaan paljon tilaa, kun ne eivät ole käytössä. Ne on helppo piilottaa laatikkoon, kun eivät ole käytössä. Tietyt mallit on myös varustettu lenkillä, jolloin ne voi ripustaa kätevästi koukkuun ja niistä tuleekin kaunis keittiön yksityiskohta. Voit valita keittiön muuhun sisustukseen sopivanväriset aluset tai valita vaihtoehto, joka saa ne erottumaan joukosta.

  TOIMINTAA JA ULKONÄKÖÄ – PANNUNALUSET KESTÄVÄSSÄ MATERIAALISSA

  BGAlla olemme sitä mieltä, että esineen toiminnallisuus ja hyvä ulkonäkö eivät saa olla toisiaan poissulkevia ominaisuuksia ja voimmekin ylpeydellä tarjota pannunalusvalikoiman, joka on yhtä kaunis kuin se on käytännöllinenkin. Valikoimastamme löydät kauniit, paksusta tekstiilistä valmistetut pannunaluset, joiden tehtävänä on eristää lämpöä niin, että voit varmuudella luottaa siihen, että pöytäsi pinnat ovat suojassa. Paksusta tekstiilistä valmistetut pannunaluset ovat sitä paitsi hellävaraiset pöydälle eivätkä vahingoita kattiloidesi ja vuokiesi pohjia.

  Paksusta villasta valmistettu pannunalunen voi tuntua romanttiselta ja ainutlaatuiselta samalla kuin se on moderni ja trendikäs. Kaikki on kiinni ympäröivästä sisustuksesta ja siitä, kuinka sommittelet kokonaisuutta. Erilaiset materiaalit luovat erilaisia tunnelmia tyylistä riippuen. Kun vaihdat vanhat ja kuluneet pannunalusesi uusiin paksuihin ja kestäviin alusiin kattauksesi saa todellisen päivityksen parempaan. Niistä tulee huomiota herättävä elementti, joka kiinnittää vieraidesi katseet.

  100% villasta valmistetut pannunaluset ovat fiksu valinta, sillä villa materiaalina hylkii likaa ja eristää lämpöä. Pannunalusesi ovat kestävä valinta, joka suojaa ja koristaa samaan aikaan.

  PANNUNALUSET KATTAUKSESSA

  Huolimatta siitä, että pannunaluset katoavat vuokien ja patojen alle ne tuovat kuitenkin lisänsä kattaukseen. Kun lähestyt pöytää kuumaa ja tuoksuvaa ruokaa sisältävän padan kanssa sinua odottava kaunis pannunalunen saattaa tuntua tarjoilun täydelliseltä viimeistelyltä. Pienten ja käytännöllisten tarvikkeiden käyttö kattauksessa tekee siitä kodikkaan ja tunnelmallisen. Lisäksi voit yhdistää pannunalusia muihin upeisiin keittiön ja pöydän tekstiileihin ja luoda näin yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Erilaiset aluset ja pöytäliinat muuttuvat pelkistä suojista upeiksi yksityiskohdiksi.

  Käy tutustumassa valikoimaamme kauniita pannunalusia ja suojaa pöytääsi kuumuuden ja kosteuden aiheuttamilta vahingoilta ja värimuutoksilta!