Keittiöpyyhkeet

Keittiöpyyhkeiden strateginen sijoittaminen keittiöön helpottaa suuresti arkea! Mutta pyyhe keittiössä ei ole pelkästään käytännöllinen varuste. Sillä on myös koristeellinen osuus keittiön kokonaisvaikutelmaan. Löydä keittiöpyyhe, joka sopii keittiösi väreihin ja sisustukseen. Valikoimastamme löydät sekä kauniita kuoseja, että tyylikkäitä yksivärisiä pyyhkeitä monessa eri materiaalissa ja joita voit käyttää myös leivontapyyhkeinä. Tervetuloa tutustumaan!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Keittiöpyyhkeet ovat helppo tapa piristää keittiötä

  Keittiöpyyhkeitä löytyy jos minkälaisia. Materiaaleina on usein pellava tai puuvilla, ja valita voi lukemattomien kuosien ja värien välillä. Keittiöpyyhettä voit käyttää niin sisustamisen täydentämiseksi kuin tiskin kuivaamiseen, nousevan taikinan peittämiseen ja miksipä ei jopa lautasliinaksi omaperäiseen kattaukseen. Nyt ei muuta kuin valitsemaan suosikkisi!

  Kauniita kuoseja keittiöön

  Keittiöpyyhkeemme monet erilaiset kuosit sopivat mainiosti pohjoismaiseen, raikkaaseen ja moderniin kotiin. Yksivärisiä pyyhkeitä voi yhdistellä keskenään tai kuviollisten kanssa. Ei tarvitse kuin päättää sopiva väriteema niin voit sommitella kauniisti sekä yksivärisiä, että trendikkään kuviollisia pyyhkeitä ja piristät keittiösi hetkessä!

  Persoonallinen tyyli

  Keittiöpyyhkeillä voi olla suuri merkitys keittiön ilmeeseen. Usein pienet yksityiskohdat tekevät kodista omaperäisen ja niiden avulla voi heijastaa omaa persoonallisuutta. Sama se suositko hillityn pelkistettyä tyyliä vai mahtipontisen räikeää sisustusta: keittiönpyyhkeitäkin löytyy jokaiselle sopiva.

  Valitse keittiönpyyhkeet keittiön sisustuksen mukaan

  Yhtenäinen sisustus, jossa seurataan tiettyä linjaa, luo miellyttävän ja tasapainoisen tunnelman tilaan kuin tilaan. Lisäksi sisustuksen täydentäminen ajan myötä uusilla yksityiskohdilla on helpompaa, kun voi seurata ennalta mietittyä tyyliä tai väriteemaa.

  Käytännöllinen, muttei tylsä

  Keittiöpyyhkeet ovat hyvä esimerkki sekä kauniista, että käytännöllisestä sisustuselementistä. Ne ovat ostos, jossa ei tarvitse valita käytännöllisyyttä ulkonäön kustannuksella tai päinvastoin. Tosin tietyt keittiönpyyhkeet saattavat tuntua toisia hienoimmilta, eikä niitä halua välttämättä käyttää joka päivä. Silloin voi olla hyvä hankkia hyvä varasto sekä arkisia pyyhkeitä, että sitten vähän hienoimpia, joita voi käyttää juhlallisimmissa tilaisuuksissa.

  Hauska ja omaperäinen design

  Keittiöpyyhkeitäkin voi tätä nykyä valita monesta. Suuri tarjonta on tietysti hauska siinä mielessä, että voit aina löytää jotain, joka erottuu joukosta. Jos lisäksi satut olemaan varovainen sisustaja voit mahdollisesti revitellä hiukan valitsemalla pieniä, tavallisuudesta poikkeavia yksityiskohtia, kuten vaikkapa uudet ja räväkät pyyhkeet keittiöön. Keittiönpyyhkeitä voit sijoitella muuallekin kuin vain ripustaa ne koukkuun. Erityisen kaunis pyyhe voi roikkua siistin rennosti keittiönhyllyn yli tai uuninluukun kahvalla ja tulla näin näkyväksi osaksi keittiön sisustusta.

  Sekoita pelottomasti värejä keskenään

  Tunnelma kohoaa kattoon, kun sekoitat useita värejä keskenään. Kun vielä valitset toisiinsa sopivat värit, jotka korostavat toisiaan, saat keittiön näyttämään paitsi ylelliseltä, myös harkitun modernilta. Sama pätee, jos räikeiden värien sijasta suosit hillitympiä sävyjä. Yhdistämällä erilaisia valkoisen sävyjä keskenään tai korostamalla ne vaalean harmailla vivahteilla, luot tasapainoisen ja harmonisen tunnelman, joka henkii rauhallisuutta.

  Hauska tapa päivittää keittiön sisustusta

  Jos etsit edullista tapaa uudistaa keittiösi, suosittelemme uusien keittiöpyyhkeiden hankkimista. Kympillä ostat jo muutaman kappaleen, eli kyse on aika huokeasta sisustushankinnasta. Kun löydät suosikkisi kannattaa niitä hankkia samalla muutama kappale, sillä pyyhkeitä on vaihdettava ja pestävä usein, mieluiten pari kertaa viikossa.

  Klassinen pohjoismainen suunnittelu

  Valikoimamme keittiöpyyhkeet edustavat tyylikästä pohjoismaista suunnittelua. Kuosi- ja värivalikoimastamme löydät varmasti omat suosikkisi. Keittiöpyyhkeemme hienot värit ja ajattomat kuosit takaavat, että pyyhevalikoimamme on aina askeleen edellä vallitsevia trendejä ja varmistavat sen, että keittiösi sisustus on aina ajan tasalla!