Lasinaluset

Suojaa pöytääsi ikäviltä jäljiltä ja tahroilta ja somista kattauksesi BGA.FIn kauniilla lasinalusilla. Ihanat lasinaluset toimivat niin aamiaiskattaukseen kuin perjantain illalliskattaukseen ja ne kannattaa pitää aina käden ulottuvilla. Kun olet löytänyt juuri oikeat lasinaluset haluat taatusti pitää ne pöydällä koko ajan!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  LASINALUNEN – KAUNIS YKSITYISKOHTA JOKA SUOJAA PÖYTÄÄSI

  Kun vihdoinkin löydämme kotiimme jotain erityisen kaunista ja arvokasta toiveena on, että se säilyisi kauniina ja uudennäköisenä niin pitkään kuin mahdollista. Pöytä on esimerkki huonekalusta, joka altistuu milloin millekin. Syömme ruokapöydän äärellä, teemme työtä ja opiskelemme kirjoituspöydän äärellä ja olohuoneen pöytä saa toisinaan toimia rentojen perjantai-iltojen keskuksena. Kyseessä on päivittäisistä puuhista, joihin usein otetaan mukaan jotain juotavaa. Kahvimuki seuraa mukaan kirjoituspöydälle, laskemme vesilasin yöpöydälle ja kun istumme sohvalle, saatamme laskea limulasin sohvapöydälle. Ei ole siis tavatonta, että lasit ja mukit joskus jättävät jälkeensä renkaita ja tahroja pöydän pintaan. Näiden pienten ja ikävien vahinkojen estämiseksi voit ottaa avuksi kauniita ja toiminnallisia sisustuselementtejä, joilla suojata pöytääsi. Lasinaluset ovat hyvä esimerkki hyvännäköisestä ja toiminnallisesta sisustusyksityiskohdasta, joka sekä suojaa, että somistaa.

  Huolimatta juhlien hauskuudesta tai illallisen herkullisuudesta on aina ikävää, jos pöydän tai muun huonekalun pintaan jää jälki. Vaikeasti puhdistettavat, tai pahimmassa tapauksessa ikuisenpysyvät rumat tahrat ovat todella harmillisia. Yleensä juuri lasit ja mukit ovat syypäinä rumiin jälkiin. Kylmän juoman aiheuttama kondensaatio valuu pöydälle, viiniä läikkyy lasin reunan yli ja kuuma teemuki painaa jäljet pöydän pintaan. Siksi onkin tärkeää pitää lasinalusia aina käden ulottuville. Kun pidät pari lasinalusta aina saatavilla ei haittaa, vaikkeivat ne olisi käytössä, jos ne kuitenkin ovat hyvännäköiset ja koristavat pöytää. Lasinaluset suojaavat pöytääsi ja ovat myös nopea ja näppärä tapa piristää pöydän ilmettä. Sitä paitsi ne saattavat jopa toimia äänenvaimentimina kun lasit ja mukit lasketaan pöydälle.

  JUUTTISET LASINALUSET

  Valikoimastamme löydät esimerkiksi tyylikkäät juuttiset lasinaluset. Juutti on luonnonmateriaali, joka tuo sisustukseen luonnonläheisen, rustiikin tunnelman. Juutti on ympäristöystävällinen materiaali kestävyytensä ja kierrätettävyytensä ansiosta. Kestävyys on mainio ominaisuus esineissä, joiden on tarkoitus olla pitkäikäisiä ja kestää hyvin käytössä. Sitä paitsi juutti on todella kaunis materiaali! Kun haluat luoda todella luonnonläheisen kattauksen voit yhdistää näitä lasinalusia pellavaisiin keittiöntekstiileihin ja juutista valmistettuihin lautasliinarenkaisiin todella luonnollisen tunnelman saavuttamiseksi.

  KATTAUKSEN VÄRIKKÄÄT LASINALUSET

  Värien lisääminen sisustukseen on aina hauskaa puuhaa ja meiltä löydät myös värikkäitä lasinalusia. Pöydän kattaukseen on kivaa ja useimmiten helppoa lisätä hiukan väriä. Voit käyttää vaikkapa pari kaunista vihreää lasinalusta tai ehkä valita hillitympää beigeä. Mitä ikinä valitsetkaan kattauksestasi tulee taatusti tyylikäs. Kauniilla lasinalusilla sinun on mahdollista ilmaista tyyliäsi ja luoda sommitteluja, jotka sopivat kodin muuhun sisustukseen. Voit esimerkiksi poimia jonkun värin muusta kotisi sisustuksesta ja valita lasinalusten värin sen mukaan. Otetaanpa esimerkiksi sohvapöydän lasinalusia – rehellisyyden nimissä: kuinka monta kertaa syömmekään television edessä? – mikset valitsisi lasinalusten värin sohvan tyynyjen värin mukaan? Poimimalla värejä muusta sisustuksesta saat aikaan tasapainoisen kokonaisuuden, joka saa sinut näyttämään sisustuksen ammattilaiselta!

  SIJOITA LASINALUSET NÄKYVÄÄN PAIKKAAN

  Huonekalujesi suojelemiseksi voit sijoittaa lasinaluset helposti käden ulottuville paikkoihin, joissa juomia yleensä nautitaan. Tietysti saattaa tuntua harmittavalta, mikäli saatavilla on pari lasinalusta, mutta niitä ei kuitenkaan käytetä. Suosittelemme siksi, että hankit niin upeat ja näyttävät lasinaluset ja sijoitat ne todella näkyvästi. Kun käytät lasinalusia katseenvangitsijoina vieraasi tarttuvat niihin automaattisesti ennen kun asettavat lasinsa tai mukinsa pöydälle. Toinen ehdotus on säilyttää lasinaluset samassa paikassa lasien kanssa, vaikkapa lasikaapissa. Silloin jokainen voi napata mukaan alusen samalla kun hakee lasin.

  LASINALUSET KATTAUKSEN KOHENTAMISEEN

  Lasinalusella voit myös täydentää kattaustasi. Voit joko sommitella värien tai materiaalien mukaan tai päinvastoin luoda vastakohtia. Lasinalusesta tulee yhtä kaikki kattauksen kaunis yksityiskohta. Lasinalunen sopii kattaukseen niin sinulle, joka pidät useasta eri yksityiskohdasta, tai sinulle, jolle sopii paremmin pelkistetty ja minimalistinen tyyli. Kaikki on kiinni tavasta, jolla sommittelet kokonaisuutta toivomaasi tunnelman saavuttamiseksi.