Esiliinat

Kun laitat ruokaa tai leivot voit suojata vaatteesi roiskeilta ja lialta BGA.FIn esiliinalla. Essu on hygieeninen varuste, joka suojelee vaatteesi tarhoilta. Lisäksi siitä tulee keittiön koristeellinen yksityiskohta kun ripustat sen nätisti näkyvään paikkaan. Olipa tarkoitus grillata, leipoa tai valmistaa herkullinen illallinen kaunis vyötaröesiliina on kätevä suojavaate. Tutustu valikoimaamme ja valitse aikuisten esiliina, joka sopii niin sinulle kuin sisustukseesi – samapa tuo aiotko grillata, leipoa tai kokata.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KÄTEVÄ JA KAUNIS ESILIINA

  Joka keittiössä pitäisi olla esiliina käden ulottuvilla. Sama se haluatko leipoa, grillata tai laittaa muuta herkullista: esiliina tulee aina tarpeeseen. Esiliinalla suojaat vaatteesi ikäviltä tahroilta ja roiskeilta, jotka eivät ehkä pilaa vaatteesi lopullisesti, mutta niiden pesu parin helposti vältettävissä olevan tahran takia tuntuu tarpeettomalta tuhlaukselta. Sitä paitsi tietyt ruoka-aineet aiheuttavat tahroja, joita on todella vaikeaa, jos ei suorastaan mahdotonta, pestä pois. Ja miksi stressata vaatteidenvaihdon kanssa sekunteja ennen kuin vieraat saapuvat, kun esiliinalla voit mainiosti suojata illan juhla-asuasi jo illallista viimeistellessäsi?

  KORISTEELLINEN JA FIKSU ESILIINA

  Esiliinasta tulee myös mukavan näköinen yksityiskohta keittiössä, kun ripustat sen kauniisti näkyvään paikkaan silloin kun et käytä sitä. Kannattaa siis valita ajatuksella. Värivaihtoehtoja on monta ja joukosta löytyy varmasti jotain, joka sopii keittiösi sisustukseen ja muihin tekstiileihin. Lisäksi voit sommitella yhteensopivia kokonaisuuksia, johon kuuluvat esiliina, patalaput ja keittiöpyyhkeet, kaikki kätevästi saatavilla aina tarpeen mukaan.

  USEITA MALLEJA, VÄREJÄ JA MATERIAALEJA

  Värejä on monta ja niiden välillä on hauskaa vaihdella. Kesällä vaalea ja raikas beige ja syksyllä syyslehtiä muistuttava ruosteenpunainen esiliina. Jos kotona on useita kokkeja jokainen voi valita oman esiliinas lempivärinsä mukaan. Mallejakin löytyy useita: pitkiä esiliinoja, jotka peittävät niin ylävartalon kuin jalat, ja lyhyempiä, niin sanottuja bistroesiliinoja, jotka sidotaan vyötärölle peittämään osan jaloista. Esiliinamme ovat vahvaa tekoa ja niitä voi pestä pesukoneessa pesuohjeen mukaisesti. Voit myös valita taskullisia esiliinoja. Tasku on paitsi kivan näköinen yksityiskohta myös kätevä, kun haluat pitää käden ulottuvilla jotain tarpeellista keittiövälinettä. Vältä kuitenkin kantamasta taskuissa teräviä esineitä, ettei käy vahinko!

  ESILIINA ON HYGIEENINEN JA JÄRKEVÄ VALINTA

  Esiliinan käytöllä on monta etua. Monesti emme ehkä ajattele, että esiliinalla on paitsi suojaava, myös hygieeninen tehtävä. Kun ryhdyt ruoanlaittoon pitkän päivän jälkeen samoissa vaatteissa, jotka ovat olleet päällä aamusta saakka on hyvä laittaa päälle esiliina. Useimmat ravintolat vaativat henkilökunnaltaan esiliinan käyttöä keittiössä niin pukukoodiksi kuin sen suojaavan ja hygieenisen virkansa takia. Esiliinan perustehtävä on hygieenisyyden takaaminen ruoanlaiton yhteydessä, mikä on toivottavaa myös kotioloissa. Siksikin esiliina on välttämätön keittiöntekstiili! Käyttämällä esiliinaa ruoanlaiton aikana estät pölyn, roiskeiden, lian ja muiden epäpuhtauksien sekoittumisen ruoan ja vaatteiden välillä.

  ESILIINA KAIKENIKÄISILLE

  Onko taloudessasi lapsia? Kun valitset itsellesi uuden esiliinan älä unohda hankkia heillekin oman! Seuraavalla kerralla kun laitatte ruokaa tai leivotte yhdessä voi itse kukin omassa esiliinassaan tuntea itsensä varsinaiseksi ammattikokiksi! Esiliinoilla voit luoda mukavan tunnelman samalla kun lastenkin vaatteet välttyvät tahriintumasta. Se on myös hauska tapa tukea lasten uteliaisuutta ruoanlaittoa ja leivontaa kohtaan.

  ESILIINAA VOI KÄYTTÄÄ MUUALLAKIN KUIN KEITTIÖSSÄ

  Kuten todettu esiliina on täydellinen suoja ruoanlaitossa, mutta sen käytön ei tarvitse rajoittua siihen. Esiliinasta voi olla hyötyä kun leivot, tiskaat tai puuhaat mitä tahansa muuta, joka saattaa töhriä tai roiskia ympärilleen. Esiliinalla voit suojata lapsen tai luovan aikuisen vaatteita esimerkiksi maalatessa, olipa kyseessä taideteos tai olohuoneen seinä. Selvää siis on, että hyvä ja monikäyttöinen esiliina on rahansa väärti! Tutustu monipuoliseen esiliinavalikoimaamme ja löydä omasi!