Valmisverhot

Verhot, joissa on monitoiminauha – niin kutsutut monitoimiverhot – voi ripustaa monin eri tavoin. Voit ripustaa verhot suoraan verhotankoon lenkeillä, sormikoukuilla tai renkailla. Ei ole väliä mitä verhotankoa käytät, koska valmisverhoja voi ripustaa myös verhokiskoon. Kyseessä on siis todella monipuoliset verhot! Valikoimastamme löydät niin kauniita kuoseja kuin yksivärisiä ja hillittyjä valmisverhoja eri materiaaleissa- Tervetuloa tutustumaan!

Väri
Materiaali
Koko
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Koko
  • Hinta
  Näyttää 1 tuotteet
  Näyttää 1 tuotteet

  ’Valmis’ sanan varsinaisessa tarkoituksessa

  Valmisverhoja sanotaan myös monitoiminauhaverhoiksi ja ne on mahdollista ripustaa monella eri tavoin. Kiitos verhoihin ommellun ripustusnauhan voit muuttaa niiden ripustustapaa ja saada verhot laskeutumaan eri tavoin. Valmisverhoja voisi jopa kutsua monitoimiverhoiksi!

  Verhot oman tyylin mukaan

  Valmisverhoja on helppo mukauttaa eri koteihin ja tyyleihin. Niitä voi ripustaa sormikoukuilla tai kanavanauhan avulla. Jos pidät toisenlaisesta ripustuksesta ei muuta kuin valitsemaan sopiva – kiitos monitoimisen ripustusnauhan ripustat verhosi juuri haluamallasi tavalla!

  Joka huoneelle oma tyyli

  Haluatko luoda joka huoneeseen erilaisen ja omaperäisen tyylin? Oletko luova sisustaja, joka testaa erilaisia asioita ja pitää muutoksesta? Siinä tapauksessa valmisverhot monitoimine ripustusnauhoineen ovat sinulle oiva valinta! Samoja valmisverhoja voit ripustaa eri huoneisiin ja jos sinusta tuntuu siltä, että makuuhuoneen verhot ovat palvelleet siellä valmiiksi niin ei muuta kuin siirtämään ne olohuoneeseen tai keittiöön, riippumatta siellä olevasta verhotangosta. Valmisverhot ovat yksinkertainen sisustusratkaisu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden ripustaa ne vapaasti mihin vain haluat.

  Valinnanvaraa

  Kun kyse on verhoista, on aina hauskempaa valita paljosta. Valikoimastamme löydät jotain jokaiseen kotiin. Jos pidät modernista tyylistä, tai makusi taipuu enemmän klassiseen tai pelkistettyyn suuntaan, meiltä löydät sopivat valmisverhot. Kiitos suuren valikoimamme meiltä on helppo löytää juuri oikea vaihtoehto. Käy tutustumassa verhotarjontaamme ja löydä suosikkisi. Ja muista täydentää kokonaisuutta verhoihin sopivilla torkkupeitoilla ja tyynynpäällisillä!