Pimennysverhot

Aurinkoiset päivät ovat ihania, mutta joskus, erityisesti kesäöinä, pimeä huone voi tuntua mukavammalta. Pimennysverho on silloin täydellinen ratkaisu! Pimennysverholla huone pysyy paitsi pimeänä, myöskin viileänä kesän lämpiminä päivinä ja sinä voit herätä hyvin levänneenä. Pimennysverho on kaunis sisustuselementti, joka luo ylellisyyttä ja tyyliä ja joka antaa huoneelle hotellimaisen ilmeen. Tutustu pimennysverhovalikoimaamme ja hae inspiraatiota sen väreistä ja materiaaleista.

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  PIMENNYSVERHOT – TOIMINNALLISTA SISUSTUSTA

  Kaikella kunnioituksella valoista kotia kohtaan, mutta joskus sitä kaipaa vähän pimeyttä. Kuten valoisana kesäyönä, kun uupuneena haluaa vain nukkua rauhassa tai kun valonsäteet tunkeutuvat huoneeseen juuri silloin, kun haluaa herätä vasta myöhään aamulla. Onneksi on olemassa pimennysverhot! Pimennysverhoilla pimennät huoneen milloin vain haluat ja toiminnallisuutensa lisäksi ne ovat upea sisustuselementti. Pimennysverhot luovat syvyyttä sisustukseen ja tekevät kodista kutsuvan ja viihtyisän. Pimentävät verhot on usein valmistettu paksummasta materiaalista, joka saa poimutuksen näyttämään suorastaan ylelliseltä. Pitkillä pimennysverhoilla voi saada aikaan eksklusiivisen hotellitunnelman ja kukapa ei sellaista toivoisi? Tutustu valikoimaamme upeita pimennysverhoja ja löydä juuri kotiisi sopiva vaihtoehto!

  PIMENNYSVERHOJEN MONIPUOLISUUS

  Sisustaminen toiminnallisilla, kauniilla verhoilla on paitsi tyylikästä myös järkevää. Pimennysverhot soveltuvat erityisen hyvin makuuhuoneeseen, sillä paitsi että ne pimentävät, ne ovat osin myös melua eristävät, mikä takaa entistä paremmat unet. Kun hankit leveät pimennysverhot ripusta ne muutama senttimetri ikkunasi reunojen yli, niin estät valon tunkemasta huoneeseen verhojen reunoista. Lisäksi pimennysverhot saattavat pitää ulkoa tulevan lämmön loitolla ja pitävät makuuhuoneesi viileänä ja pimeänä, jolloin nukut paremmin.

  Makuuhuone ei tietystikään ole ainoa paikka pimennysverhoille, sillä ne sopivat täydellisesti myös muihin huoneisiin. Olohuoneelle pimennysverhot antavat todella ylellisen ilmeen ja estävät valoa heijastumasta televisioruudulle. Kotikonttorin paksut ja painavat verhot eristävät melua ja pitävät auringonsäteitä pois tietokoneen näytöltä. Lastenhuoneen pimennysverhot taas luovat rauhallisen tunnelman, eritoten kun ottaa huomioon, että lasten aikaiseen nukkumaanmenoaikaan on usein edelleen aika valoisaa. Säätämällä verhotangon leveyttä voit itse päättää kuinka paljon valoa haluat päästää tiloihin. Kuten huomaat pimennysverhoille on käyttöä moneen eri huoneeseen. Kaiken lisäksi ne luovat tyylikkään ja hienostuneen tunnelman ja ovat sopiva ratkaisu tiloihin, joissa haluat levätä, nukkua tai katsoa televisiota. Lopuksi voidaan vielä mainita, että pimennysverhoilla voit suojata huonekaluja auringonsäteistä johtuvasta haalistumiselta ja toimivat näköesteenä, mikä saattaa lisätä turvallisuudentunnetta.

  PIMENNYSVERHO HUONEENJAKAJANA

  Pimennysverhoja voi myös hyödyntää kauniina ja yksinkertaisinä huoneenjakajina. Ripustamalla paksun verhon keskelle huonetta voit luoda kaksi erillistä tilaa edullisesti ja näppärästi. Pimennysverhoja voi myös ripustaa sängyn ympärille ja varsinkin pienen asunnon alkovista tulee siten viihtyisä ja mukava nukkumapesä. Kun ripustat pimennysverhon kattokiskosta voit myös eristää oman tilan vaikkapa kirjoituspöydälle olohuoneessa. Siinä tapauksessa varmista, että valitset tarpeeksi pitkän verhon, joka ulottuu katosta lattiaan.

  YHDISTELE ERITYYPPISIÄ VERHOJA

  Erityyppisten verhojen yhdistämisellä voit saada aikaan upean vaikutelman. Käyttämällä useampia verhotankoja tai -kiskoja rinnakkain voit ripustaa ohuita, valoa läpäiseviä verhoja pimennysverhojen taakse. Yhdistämällä ohuita ja paksuja materiaaleja luot tasapainoisen ja tyylikkään kontrastin. Valitse pitsiverhot jos olet romantiikan ystävä, äläkä arkaile erilaisten materiaalien ja värien yhdistelemistä jos kaipaat dynaamisempaa ilmettä.

  MONITOIMINAUHALLA VARUSTETUT PIMENNYSVERHOT

  Valikoimastamme löydät mm. monitoiminauhalla varustettuja pimennysverhoja. Monitoiminauha mahdollistaa sen, että verhoja voi ripustaa usealla eri tavalla – voit pujottaa verhotangon nauhan lenkkeihin tai piilokujaan, tai kiinnittää nauhaan sormikoukut tai renkaat. Valitse sinulle sopivin tapa aina tarpeesi mukaan.

  VERHOT SOPIVIKSI NÄPPÄRÄSTI

  Oletko löytänyt täydellisen verhon mutta se onkin liian pitkä? Useimmiten pimennysverhot ripustetaan tavalliseen verhotankoon, mikä on kaunis ja tavallisesti näppärin ratkaisu. Verhoja voi tosin ripustaa myös kattoon asennetuista kiskoista, jolloin saat aikaan todellisen hotellitunnelman. Kun haluat ripustaa verhosi katon korkeudelle muista tarkistaa, että ne ovat riittävän pitkät ja ulottuvat lattiaan asti. Pimennysverhoja on useita eri pituuksia ja ennen verhojen tilaamista kannattaa tarvittava pituus ja leveys mitata tarkkaan. Jos käytät verhotankoa verhoja on yksinkertaisempaa sijoitta aina tarpeen ja mielen mukaan joko ihan kiinni ikkunaan tai jonkin verran korkeammalle ja leveämmälle, jolloin luot suuremman ikkunan illuusiota. Mikäli valitsemasi verhot ovat liian pitkät ne on helppoa ja kätevää lyhentää sopivan pituisiksi päärmäysnauhalla.