Verhotarvikkeet

Ei, ei! Verhotarvikkeiden ei tarvitse ainoastaan tarkoittaa tylsiä tarvikkeita, joiden ainoa tarkoitus on verhojen ripustus. Verhotarvike voi myös tarkoittaa viehättäviä verhotankoja, eripituisia päärmäysnauhoja, kauniita koukkuja, renkaita ja pidikkeitä, sekä paljon muuta. Täydelliset verhotarvikkeet tarkoittavat täydelliset verhot, senhän tietävät kaikki!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Lisätarvikkeet verhoille – tee se itse!

  Verhojen ripustukseen saattavat erilaiset lisätarvikkeet olla tarpeen aina verhotyypistä riippuen. Kannattaa selvittää etukäteen mitä tarvitset ennen kun alat puuhaamaan uusien verhojesi kanssa. Nämä pienet kodin projektit voivat välillä olla hiukan haastavia, mutta onnistumisen tunne on sitäkin suloisempi kuin niistä on selvitty ihan itse!

  Valitse lisätarvikkeet oikein

  Oletko löytänyt unelmiesi verhot mutta ripustus tuntuu haastavalta? Joskus verhojen ripustukseen tarvitaan siihen sopivat lisätarvikkeet, jotta tulos olisi täydellinen. Siinä, missä tietyt verhot voi vaan ripustaa käden käänteessä ilman sen kummempia tarvikkeita, toiset verhot vaativat hiukan enemmän vaivannäköä. Yleensä nämä hienot ja ylelliset verhot vaativat omat lisävarusteensa ja enemmän aikaa ripustamiseen, mutta tulos on vaivanarvoinen.

  Miten valitsen oikeat lisätarvikkeet verhojeni ripustamiseen?

  Jos et ole ihan varma siitä, mitä lisätarvikkeita tarvitset muista, että ripustustarvikkeiden on tarkoitus toimia näkymättömästi. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja selvitä tarkkaan mitä tarvitset ja sen jälkeen ei kuin verhoja ripustamaan!

  Tee se itse vai tilatako ammattilaisen?

  Useimmiten jopa monimutkaisetkin ripustukset voi hoitaa itse. Tietyissä tapauksissa vaaditaan näppäryyttä, mutta jos sinulla ei ole peukalo keskellä kämmentä oikeilla varusteilla ja tarvikkeilla pärjäät varmasti itse.