Puuvillaverhot

Puuvillaverhojen valinta ei johdu ainoastaan siitä, että se on ihana materiaali, jossa on hyvän tuntuinen rakenne, vaan myös siitä, että ne näyttävät upeilta ikkunoilla. BGA.FI tarjoaa runsaan valikoiman niin pitkiä kuin lyhyitäkin verhoja, joiden materiaalina on puuvillasekoite tai täysi puuvilla. Valitse kotiisi sopivan kuosin ja hämmästy huoneen muodonmuutoksesta. Upeat puuvillaverhomme sopivat niin makuu- kuin olohuoneeseen. Tervetuloa inspiroitumaan upeista puuvillaisista verhoistamme!

Näytä suodattimet
  Filters
  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KLASSISET PUUVILLAVERHOT OVAT AINA HYVÄ VALINTA

  Uudet verhot kehystävät kauniisti kodin ikkunat, ja verhot ovat yhtä lailla käyttöesine kuin koristekin. Puuvillaverhot ovat hyvä valinta verhoiksi. Kotona puuvillaverhot luovat tunnelmaa, ja koska ne on helppo vaihtaa, niiden avulla on yksinkertaista muutella kodin sisustusta ja tunnelmaa. Puuvillaverhot ovat myös hyvät siinä mielessä, että ne eivät estä valoa pääsemästä sisään, mutta antavat näkösuojan, mikä tuntuu turvalliselta ja mukavalta kotona. Juuri sen vuoksi puuvillaiset verhot toimivat kaikissa kodeissa ja kaikissa erilaisissa huoneissa.

  Puuvillaverhoja saa monia erityylisiä, ja puuvillaverhoissa on mielenkiintoisia kuvioita, erilaisia malleja ja eri värejä, joista valita. Verhojen helppo vaihtaminen tekee niistä vielä hauskemmat. Meidän puuvillaverhojen valikoimastamme on helppo löytää sellaiset verhot, jotka puhuttelevat juuri sinua.

  KUVIOLLISET PUUVILLAVERHOT

  Puuvillaverhoja on saatavissa useita eri malleja. Voit valita tyylikkäät yksiväriset puuvillaverhot tai kauniit verhot, joissa on viehättävä kuvio. Kuviollisilla puuvillaverhoilla saa erinomaisesti luotua persoonallista tunnelmaa kotiin, ja voit vaihtaa kuoseja vuodenajan mukaan. Ehkä haluat kesällä kukalliset vaaleansävyiset puuvillaverhot, jotka voit syksyllä vaihtaa verhoihin, joissa on tummemmat sävyt. Koska verhot on niin helppo ripustaa ja vaihtaa, on todella helppoa muuttaa tunnelmaa kotona ja mukauttaa tyyli mielesi mukaiseksi.

  RIPUSTA PUUVILLAISET TUPLAVERHOT

  Puuvillaverhoja on saatavana sekä paksumpina että ohuempina malleina. Näiden molempien yhdistelmä on todella kaunis. Joskus voimme haluta vain ohuet verhot, jotka ovat kauniit ja kevyet ja päästävät läpi valoa, mutta tarjoavat silti näkösuojaa. Jos yhdistät kevyet puuvillaverhot paksumpiin verhoihin, jotka on ripustettu niiden sivuille, huoneesta tulee arvokkaampi ja viihtyisämpi. Tuplaverhot, eli paksu ja ohut verho ripustettuna samaan ikkunaan, on tavallinen näky hotellihuoneissa, ja siitä on tullut kasvava trendi myös kodeissa – eikä ihme, sillä kukapa ei haluaisi ylellisen hotellin tuntua kotiinkin? Kaksien verhojen ripustamisen teet näppärimmin kaksirivisellä verhokiskolla. Näin voit ripustaa paksummat verhot etummaiseen kiskoon ja ohuemmat niiden taakse. Läpikuultava ja ohut verho, joka näkyy paksumman kankaan takaa, on kätevä monella tavalla. Voit yksinkertaisesti vetää paksummat verhot kiinni, kun haluat pimentää huoneen, mutta jos avaat ne, ikkunan eteen jää kuitenkin kaunis läpikuultava verho, joka luo huoneeseen todella kodikkaan tunnelman ja toimii samalla näköesteenä. Tuplaverhot ovat todella kauniit ja tuovat huoneeseen välittömästi ylellisemmän tunnelman, ja sen lisäksi ne ovat täydellinen keino saada yhteen huoneeseen enemmän tekstiilejä. Kun huoneessa on enemmän tekstiilejä, se saa enemmän syvyyttä. Kaksoisverhot ovat täydelliset sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen samoin kuin muihin sellaisiin huoneisiin, joissa on isot ikkunat, koska silloin saat pimennettyä huoneita tarpeen mukaan, ja samalla saat ohuemmista verhoista näkösuojan, joka ei kuitenkaan estä valon tulemista sisään.

  ERIMALLISIA PUUVILLAVERHOJA

  Puuvillaverhot sopivat kaikkiin kodin huoneisiin erityisesti siksi, että puuvillaverhoissa on niin monia erilaisia malleja ja ripustamistapoja, joista valita. Niinpä voit yksinkertaisesti etsiä erilaisia malleja, jotta löydät parhaan siihen huoneeseen, johon etsit verhoja. Ehkä sinulla on ikkuna, jonka ympärillä ei ole kovin paljon tilaa, esimerkiksi keittiön työtason yläpuolella oleva tai kapeampi ikkuna, jolloin täydellinen valinta on ilmavasta ja kauniista kankaasta tehty puuvillakappa. Tai ehkäpä haluat ohuet verhot olohuoneeseen, jolloin läpikuultavat puuvillaverhot sopivat erittäin hyvin. On myös olemassa paksumpia puuvillaverhoja, joita ei kuitenkaan ole tehty pimennysverhoiksi, jolloin ne voivat estää voimakasta valoa pääsemästä sisään pimentämättä huonetta kuitenkaan täysin. Puuvillaverhoja löytyy siis ihan jokaiseen huoneeseen!

  Verhojen ripustustapoja on myös erilaisia. Jos valitset verhon monitoiminauhalla, voit ripustaa sen joko verhokiskoon tai verhotankoon, ja saat näin enemmän valinnanvaraa ripustamiseen, kun taas puuvillaverho, jossa on renkaat, on erittäin helppo ripustaa. Sekä kappaverho että rengasverhot sopivat erittäin hyvin huoneisiin, joissa tiedät haluavasi usein vetää verhot eteen, koska renkaat tekevät siitä erittäin helppoa, ja samoin huoneisiin, joissa tiedät haluavasi vaihtaa verhoja usein.