Kappaverhot

Täältä löydät kappaverhovalikoimamme! Kappaverholla kehystät kauniisti pienemmän ikkunan tai ikkunan, jonka ympärillä ei ole erityisen paljon seinätilaa. Kappaverho ei vie juurikaan tilaa ja se on kaunis yksityiskohta, jolla täydentää suurempaa sisustuskokonaisuutta. Sitä paitsi kappaverhoja on helppo ripustaa. Valitse valikoimamme eri tyyleistä ja löydä juuri kotiisi sopivan kappaverhon!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  KEHYSTÄ IKKUNAASI KAUNIILLA KAPPAVERHOILLA!

  Tervetuloa tutustumaan ihanaan kappaverhovalikoimaamme! Kappaverholla tarkoitetaan lyhyttä verhoa, jolla tavallisesti reunustetaan ikkunan yläosaa. Huolimatta siitä, että kappaverho ei vie erityisen paljon tilaa on se kuitenkin tärkeä osa kotisi ilmettä. Kappaverholla voit kehystää ikkunaasi kauniiksi ja valikoimastamme voit valita useasta eri väristä ja kuosista. Meiltä löydät niin suorat kuin aaltoilevat kapat. Kauniisti poimuttuvalla kappaverholla on ehkä romanttisempi ilme verrattuna suoraan malliin, joka antaa kodillesi pelkistetymmän ja ryhdikkäämmän olemuksen. Halusitpa röyhelöitä tai suoria linjoja, kappaverholla luot huoneeseen kodikkuutta. Meillä voit valita useasta ihastuttavasta eri mallista, josta löydät varmasti juuri sinulle oikean vaihtoehdon!

  Kappaverho on klassinen ratkaisu erityyppisiin huoneisiin, joskin keittiö on tavallisesti tila, jossa kappaverhoja näkee käytettävän useimmiten. Esimerkiksi keittiön työtason kohdalla sijaitsevissa ikkunoissa pitkät verhot saattavat olla epäkäytännöllinen ratkaisu. Kappaverhot soveltuvat erinomaisesti myöskin tiloihin, joihin toivotaan paljon luonnonvaloa tai esteetöntä näköalaa ulos. Suorat ja lyhyet verhot eivät peitä ikkunoita liikaa, jolloin päivänvalo pääsee miltei esteettä sisälle huoneeseen. Siinäkin tapauksessa, että olet asetellut ikkunalaudallesi reheviä huonekasveja ja näyttäviä koriste-esineitä, kappaverholla voit viimeistellä kokonaisuutta kodikkaalla tavalla. Kappaverhoilla on siis monta käyttöaluetta! Lisäksi ne ovat käytännöllinen ratkaisu, jos sinulla on kotieläimiä, jotka pitävät kiipeilystä tai pieniä lapsia konttaamassa vähän joka paikkaan. Kapat ripustetaan sen verran korkealle, ettei niistä ylety roikkumaan. Puhumattakaan siitä, että kappaverhoja ei tarvitse siirrellä ja nostella, kun pyyhit pölyjä ikkunalaudalta tai imuroit ikkunan viertä.

  Kappaverho voi olla mainio vaihtoehto, mikäli ikkunan ympärillä ei ole erityisen paljon seinäpintaa etkä halua rajoittaa ikkunaalaa ja luonnonvalon pääsyä huoneeseen. Mikäli sinulla on pienet ikkunat voit vaikka ripustaa kappaverhosi muutaman sentin ikkunan yläpuolelle. Sillä tavoin peität vain pienen alan lasipinnasta ja lisäksi luot illuusion korkeammasta ikkunasta. Joka tapauksessa muista aina ottaa kaikki tarvittavat mitat ennen kun ostat minkä tahansa verhon. Tarkista ikkunan mittoja ja kuinka paljon tilaa sen ympärillä on ja vertaa sitten toivomasi kappaverhon mittoihin. Jos verho on liian kapea voit aina ripustaa kahta verhoa vierekkäin pidemmälle tangolle. Mikäli taas verho on liian pitkä voit lyhentää sen todella kätevästi päärmäysnauhalla.

  JUURI SINULLE TARKOITETTU KAPPAVERHO

  Kappaverhoja löytyy jokaiseen makuun. Suositko kukkakuoseja vaiko rustiikkeja ja luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuvillaa tai ramia? Mikäli pidät modernista tyylistä luultavasti tyylikkään hiekansävyinen, pellavaa muistuttava kappa voi olla etsimääsi. Värikkäällä, kuviollisella kappaverholla voit taas luoda upeita kontrasteja kotiisi. Riippumatta toiveistasi löydät varmasti jotain, joka sopii juuri sinulle

  Kivaa kappaverhojen kanssa on se, että niillä on niin helppoa luoda vaihtelua. Kevään tunnelmissa sitä ehkä toivoo vaaleasävyisen verhon, jossa on ihastuttava kukkakuvio herättämässä kesäfiiliksiä, kun taas syksymmällä sitä haluaa luoda kodikkaan ja lämpimän tunnelman tummemmilla väreillä. Tekstiileillä, ja erityisesti verhoilla, on tosi yksinkertaista päivittää kodin ilmapiiriä ja sisustaa vuodenaikojen mukaan. Kappaverhoilla voi luoda aivan uuden tunnelman kotiin todella vaivattomasti. Siitäkin huolimatta, ettei kappaverho vie suurta tilaa tulet hämmästymään kuinka suuri vaikutus sillä on huoneen ilmeeseen.

  KAPPAVERHO NÄKÖESTEENÄ

  Kappaverhot voivat toimia käytännöllisenä näköesteenä, mikäli sinulla on isot ikkunat tai asut pohjakerroksessa. Silloin voit ripustaa kapat ikkunan alaosaan sen sijaan, että ne peittäisivät ikkunoiden yläreunaa. Tämän tyypin verhoja kutsutaan kahvilaverhoiksi ja ne ovat näppärä tapa estää ohikulkijoita näkemästä sisälle huoneeseesi. Voit myös yhdistää kokonaisuuteen pitkät, esimerkiksi valoa läpäisevät verhot, niin että voit edelleen nauttia päivänvalosta vieraiden katseiden häiritsemättä.

  MONTA ERILAISTA RIPUSTUSTAPAA

  Kappaverhojen ripustustavat vaihtelevat. Valikoimastamme voit löytää renkailla tai monitoiminauhalla varustettuja kappaverhoja. Monitoiminauha tarjoaa monta erilaista ripustusvaihtoehtoa yhdessä ja samassa verhossa. Voit pujottaa verhotangon suoraan nauhan lenkkeihin tai piilokujaan, tai kiinnittää siihen sormikoukut, joilla sitten ripustat verhosi tangolle. Valitse sinulle sopivin ripustustapa. Tavallisinta on, että verhoissa on ommeltu kuja tai siihen on asennettu näppärät renkaat, joiden läpi voit pujottaa verhotangon. Erilaiset ripustustavat vaikuttavat myös poimutukseen. Renkailla saadaan aikaa säännöllisen aaltoileva poimutus, kun taas tankoa leveimpien verhojen kanavapujotus tekee poimutuksesta röyhelömäisemmän. Kun klikkaat valitsemaasi verhoa löydät enemmän tietoja sen ripustusratkaisusta.