Laskosverhot nyöreillä

Kauniilla verhoilla luot kotiisi juuri toivomasi tunnelman. Solmimisnauhaverhoilla voit saada aikaan tyylikkään ja viehättävän romanttisen ilmapiirin, joka valtaa koko huoneen. Kuten nimestäkin voi päätellä verhot sidotaan verhotankoon nauhoilla, jolloin tuloksena on kaunis laskos ja tyylikäs ripustus. Solmimisnauhaverhoja on helppo mukauttaa sisustuksen henkeen joko solmimalla ripustusnauhoja minimaalisesti yksinkertaisella solmulla tai sitomalla ne elegantteihin rusetteihin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme solmimisnauhaverhoja!

Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  Näyttää 0 tuotteet

  Pahoittelemme!

  Tuotetta ei löytynyt

  Verho solmittavilla nauhoilla – romanttinen ja boheeminen valinta

  Kauniilla verhoilla luot huoneeseen viihtyisän tunnelman. Erityylisillä verhomalleilla voit määritellä koko tilan ilmeen. Solmimisnauhaverho on tyylikäs verhomalli, joka ripustetaan verhotankoon solmimalla. Solmut antavat verholle sen tunnusomaisen ja koristeellisen ulkonäön ja luovat kauniin poimutuksen. Solmimisnauhaverho luo hienostuneen ja romanttisen tunnelman, johon voit vaikuttaa harkitulla materiaalivalinnalla. Eloisalla kuosilla taas voit tehdä huoneesta leikkisän iloinen. Solmimisnauhaverho sopii ripustettavaksi useimpiin verhotankomalleihin ja sillä voi piristää kodin ilmettä nopeasti ja näppärästi uudella värillä tai jännittävällä kankaalla.

  Halutessasi voit täydentää verhon luomaa tunnelmaa samanhenkisillä kodintekstiileillä. Se on helppo tapa lisätä huoneen viihtyisyyttä ja korostaa sen persoonallisuutta. Jos päätät sisustaa olohuonetta romanttisilla sohvatyynyillä ja herkillä torkkupeitoilla yhdessä boheemisten solmimisnauhaverhojen voit saada aikaan ajattoman romanttisen tunnelman.

  Ripusta verhosi oman tyylin mukaan

  Solmimisnauhaverhojen älykkään muotoilun ansiosta voit ripustaa verhot omaan tyyliisi sopivalla tavalla. Sinun tarvitsee vain päättää millä tavoin haluat solmia ne verhotangolle. Jos suosit hillitympää ripustusta voit tehdä pieniä, hienovaraisia solmuja, joita voit piilottaa verhotangon taakse. Eloisamman ja romanttisemman ilmeen luot solmimalla koristeelliset rusetit. Boheemisemman tyylin ystävät antavat nauhojen roikkua vapaasti. Valinta on vapaa!

  Solmittavilla nauhoilla varustetut verhot voidaan ripustaa melkein mihin verhotankoon tahansa. Tämän ansiosta voit joko käyttää kotona olevaa vanhaa verhotankoa tai sijoittaa uuteen verhotankoon samalla kun tilaat uudet verhosi. Verhotankoja on saatavilla useassa eri värissä, koossa, mallissa ja materiaalissa ja sinun kannattaa hyödyntää ne oman sisustustyylisi viimeistelyssä. Pitkä, ikkunoita leveämpi verhotanko, joka antaa verhojen riippua ikkunan sivuilla niiden peittämättä ikkunaruutuja, antaa vaikutelman, että ikkuna on suurempi kuin se itse asiassa on. Verhotangon materiaalillakin voit vaikuttaa huoneen ilmeeseen. Puisella verhotangolla voit antaa ripustukselle luonnonläheisen ilmeen, kun taas yksivärinen verhotanko, joiden päätyjä koristavat yksinkertaiset nupit, antaa kokonaisuudelle modernimman ilmeen.

  Materiaali määrää huoneen tunnelman

  Solmimisnauhaverhoja löytyy useassa eri materiaalissa, mikä vaikuttaa niiden luonteeseen. Sen takia verhoja kannattaa valita tarkoin kodin tyylin mukaan. Haluatko luoda valoisan ja raikkaan ilmeen? Pidätkö materiaaleista, jotka tuovat paremmin esille verhojen kuosia? Ehkäpä kaipaat uudenlaisen, jännittävän rakenteen, joka täydentää huoneen muita tekstiilejä ja huonekaluja? Ohut pellavaverho solmittavilla nauhoilla päästää hyvin valoa lävitseen samalla kun sen rustiikkinen pinta luo luonnonläheisen tunnelman. Täydellinen vaihtoehto kun haluat kohentaa olohuoneesi ilmettä! Puuvillaverhot ovat todellinen klassikko, joka sopii kodin kaikkiin huoneisiin. Puuvillainen solmimisnauhaverho päästää huoneeseen valoa, mutta sen tiheämpi materiaali korostaa paremmin verhon omaa väriä. Tietysti valittavana on runsaasti muitakin materiaaleja, mutta huolimatta siitä minkä niistä valitset solmimisnauhaverhojen tyylikäs muotoilu kohentaa huoneesi tyylikkyyttä ja romanttisuutta.

  Solmimisnauhaverhon oikea pituus

  Verhojen valinnassa oikea pituus on tärkeä tekijä. Liian lyhyet tai liian pitkät verhot ovat valitettavan tavallinen näky. Solmimisnauhaverhoja on todella helppo ripustaa ja niiden pituutta on helppo säätää niin, että verhot laskeutuvat täydellisesti sopivan pituisiksi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin säätää solmujen pituutta muutama sentti aina tarpeen mukaan. Jos verhosi sattuisivat kuitenkin olemaan sen verran pitkät, ettei edes oikea solmu riitä niiden säätämiseen, saatat joutua ompelemaan niihin leveämmät käänteet. Mikäli se kuitenkin tuntuu liian hankalalta voit aina käyttää näppärää päärmäysnauhaa, jonka avulla lyhennät verhosi juuri sopivan pituiseksi helposti ja nopeasti. Täydellinen vaihtoehto sinulle, joka ei oikein tule toimeen ompelukoneen kanssa.

  Solmimisnauhaverho huoneenjakajana

  Mielikuvituksen avulla tekstiilejä voi käyttää monella eri tavalla. Solmimisnauhaverhosi voivat toimia vaikkapa tyylikkäänä huoneenjakajana ilman, että sinun tarvitsee porata reikiä kattoon. Ripustamalla verhosi vaaterekille voit jakaa huoneen kuin huoneen aina tarpeen mukaan. Voit käyttää joko yhtä leveämpää verhoa tai ripustaa verhopari, jonka voit rypistää kauniin koristeellisesti. Tuloksena on kevyt huoneenjakaja, jonka laskostettu pinta luo huoneeseen dynaamisen ja ilmavan tunnelman. Koska vaaterekki ei ulotu kattoon asti kokonaisuus on ilmava ja valoisa. Täydellinen ratkaisu esimerkiksi sinulle, joka asut yksiössä!