Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kehys - 62x85 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 62x85 cm. Löydä suosikkisi tänään!

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 62x85 cm

Kehykset 62x85 cm

Oikeiden valokuvakehysten valinnassa tulee huomioida monta eri asiaa. Ensin pitää luonnollisesti löytää oikea koko, joten jos haluaa 62x85 cm kokoiset kehykset, tulee niiden olla juuri sen mittaiset. Tämän jälkeen pitää valita väri ja materiaali ja lopuksi vielä saada kehykset juuri sopivaan hintaan.

Meiltä löydät kehyksiä esimerkiksi koossa 62x85 cm ja se on erinomainen koko, joka sopii lähes kaikille suuremmille kuville.

Voi olla, että sinulla on jo kehyksiin sopiva kuva valmiina. Ehkä olet löytänyt valikoimastamme upean julisteen? Kummin vain, tämä on erinomainen koko valokuvakehykselle!

Haluamasi kuva voi kuitenkin olla pienempi kuin 62x85 cm, sillä sen tarvitse olla juuri saman kokoinen. Pienempi kuva suuressa kehyksessä, jossa on kaunis tausta , on usein erittäin tyylikäs. Voit esimerkiksi laittaa pienemmän kuvan kauniin tapetilla koristellun kehyksen sisään, jolloin kuva ja kehys saavat täysin uutta tyyliä. Päästä mielikuvitus valloilleen ja anna inspiraation tulla - nauti tyylikkäästä kodista!

Koska 62x85 cm kokoinen kehys on suuri kehys, voi olla hauska idea valita teema, joka erottuu seinästä. Meiltä löydät paljon tyylikkäitä julisteita, jotta saat juuri haluamasi kuvan ja tyylikkään kehyksen meiltä!

Meiltä löydät 62x85 cm kokoisia kehyksiä eri väreissä, jotta voit valita itsellesi ja kodin sisustukseen sopivat kehykset. Meiltä löydät eri tyylejä ja teemoja jokaiseen sisustustyyliin sopien, joten tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja löydä sinun tyyliisi sopivat kuvat ja kehykset!

Meidän mielestämme eri julisteiden ja kehysten yhdistäminen on hauskaa. Kaikkien kehysten ei tarvitse olla saman värisiä tai samasta materiaalista, vaan voit sekoittaa eri tyylejä niin paljon kuin haluat! Mustaa ja valkoista, hopean ja kullan väristä, sekä paljon muuta. Sama koskee tietenkin julisteita. Yhdistele eri värisiä ja kuvioisia julisteita yhdelle ja samalle seinälle. Etkö ole vielä kokeillut? Tee sitten niin välittömästi, sillä se todella piristää!