Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 10x15 cm

Lytyyk sinulta kaunis postikortti tai valokuva klassisessa koossa, joka odottaa kehystyst? Siin tapauksessa kannattaa tutustua 10x15 cm kokoisten taulunkehysten valikoimaamme. Koska kyseess on suosittu koko, tarjoamme tmn kokoisia kehyksi mittavassa valikoimassa. Kurkista tarjontaamme alla lydt taatusti juuri omaan kuvaasi sit hienoa ekstraa tuovan kehyksen.

Taulunkehysvalikoimamme kehykset sopivat kyttn mys vaakasuuntaan ripustettuna, joten mikli sinulla on kehystyst kaipaavia 15x10 cm kokoisia kuvia tai valokuvia, tmn kokoinen taulunkehys on nappivalinta mys sille. Mink sin valitset? Onko se vaaleanpunainen taulunkehys? Tai ehk coolisti kullanvrinen kehys? Klassisella leikkauksella varustettu kehys? Vaiko sekoitus kaikkea nit?

271 Tuotetta
Nytt 1 - 60 / 271 tuotetta
 

Kehykset koossa 10*15 cm

Meiltä löydät suuren valikoiman valokuvakehyksiä koossa 10x15 cm. Nämä kuvat ovat kuvasuhteessa 2:3, joka on oletuskoko, kun teetätät kuvia. Siksi olemme päättäneet tarjota asiakkaillemme paljon tyylikkäitä kehyksiä tässä nimenomaisessa kokoluokassa ja toivomme, että jokainen löytää jotakin mieleistään. Täältä löydät suuren valikoiman kaikissa väreissä, materiaaleissa ja tyyleissä. Meillä on kaikkea yksinkertaisista puukehyksistä todella trendikkäisiin hopean- ja kullanvärisiin kehyksiin.

Tämän kategorian kehykset sopivat koon 15x10 cm kuville. Tämä tarkoittaa, että voit valita, haluatko käyttää niitä vaaka- vai pystyasennossa. Voit myös valita, ripustatko ne seinälle vai asetatko kirjahyllyyn. Saadaksesi lisätietoja valokuvakehyksien ominaisuuksista, klikkaa tästä. Ota aikasi käydä läpi valikoimaamme ja löytää oikea, oma kehyksesi netistä!