Kategoria

Kehys - 70x90 cm

(61)

70x90 cm kokoisten taulunkehysten valikoimamme kehykset sopivat täydellisesti suurempin kuva-aiheisiisi. Yhtä lailla ne sopivat myös 90x70 cm kokoisiin kuviin. Kaikki valokuvakehysten valikoimamme kehysmallit sopivat nimittäin käyttöön myös vaakasuunnassa.

Taulunkehystarjontamme pitää sisällään erilaisia värejä, tyylejä, materiaaleja ja lasityyppejä. Lisäksi voi valita, onko oma tuleva taulunkehys mattapintainen, kiiltävä vai erittäin kiiltävä. Tämä siitä syystä, että jokainen voisi löytää parhaimmin omaan kuvaansa täydellisesti sopivan kehyksen.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 61 tuotteet
  -38%
  Kehys Silver Wood 70x90 cm

  Kehys Silver Wood 70x90 cm

  9 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029539 in admin

  Laadukas ruotsalainen taulunkehys puuta. Leveys 22 mm

  74.95 € 119.95 €
  Näyttää 61 tuotteet

  70x90 cm kehykset

  70x90 cm kokoisten kehystemme joukosta voit valita omasi monista eri väreistä, hillityn valkoisista lähtien aina ylellisen kullanvärisiin kehyksiin. Tai ehkäpä etsit sen sijaan hopeanväristä tai mustaa taulunkehystä? Meiltä löytyy myös niitä.

  Useiden värien lisäksi voit myös valita oman 70x90 cm kokoisen kehyksen eri materiaalien välillä. Mikäli taas haluat kevyen ja kätevän taulunkehyksen, miltä alumiininen taulunkehys kuulostaisi? Alumiinisten taulunkehystemme joukossa on sekä mustia että hopean- ja kullanvärisiä kehyksiä. Ja mikäli nämä eivät ole sinun juttusi, löytyy meiltä tässä koossamyös valokuvakehyksetpuusta tai komposiitista valmistettuina. Puisia taulunkehyksiä on saatavilla kaikissa väreissä (musta, valkoinen, kulta, hopea, ruskea sekä puunväri), kun taas komposiitista valmistettuja taulunkehyksiä on saatavilla joko kullan- tai hopeanvärisinä. Kurkista kuviimme ja päätä, mikä näistä on sinun tuleva suosikkisi.

  Tauluhylly tuo valinnan vapautta

  Oletko kanssamme samaa mieltä siitä, että tauluille voi olla joskus vaikeaa löytää täydellistä sijoituspaikkaa? Yhtäkkiä niiden sijoittaminen saattaakin tuntua suurelta päätökseltä – mitä, jos tulenkin toisiin ajatuksiin, kun ruuvi on jo ruuvattu kiinni seinään? Tuossa kohtaa on jo kuitenkin hieman liian myöhäistä katua.

  Hyvä tapa välttyä edellämainitulta tilanteelta on sijoittaa taulut tauluhyllylle. Tauluhyllyn avulla voit helposti vaihdella niiden taulujen välillä, joiden haluat olevan näkyvillä ja voit vaihtaa eri tauluja hyllylle koska tahansa. Valikoimastamme löytyy tauluhyllyjä useissa eri väreissä, tyyleissä ja pituuksissa. Valitse, haluatko kapeamman hyllyn, johon mahtuu ainoastaan yksi taulu, vaiko mahdollisesti leveämmän vaihtoehdon, jonka päällä on tilaa useammallekin taululle.

  Mitä tauluseinästä sanotaan?

  Onko sinulla useita kuvia, joita haluaisit kehystää ja ripustaa seinillesi, mutta et osaa päättää, mitä noista kuvista tulisi priorisoida? Entäpä jos et joutuisikaan valitsemaan upeiden kuviesi välillä! Ripustat vain seinälle kaikki lempikuvasi ilman, että kokonaisuus näyttää lainkaan hassulta tai väärältä.

  Tämä onnistuu luomalla kotiin niin kutsuttu tauluseinä. Tauluseinän muodostamiseen ei ole olemassa minkäänlaisia sääntöjä, vaan sitä kootessasi päätät kokonaan itse erilaistentaulunkehysten ja kuvien yhdistelemisestä toisiinsa. Jotkut tykkäävät kehystää tauluseinälle mustavalkoisia kuva-aiheita valkoisiin taulunkehyksiin laitettuina. Toiset taas uskaltavat heittäytyä enemmän yhdistellen usean eri väriset ja kokoisettaulunkehykset jatäydentäen ne vuoronperään sekä värikkäillä että mustavalkoisilla kuvilla. Kuten edellä mainittiin, tämä on kiinni kokonaan sinusta sekä siitä, minkä ajattelet näyttävän hienolta omassa kodissasi.

  Tauluseinää koostaessa on tavallista käyttää ainakin eri kokoisia taulunkehyksiä, minkä lisäksi niitä voi vielä sekoittaa sulassa sovussa pysty- ja vaakasuuntaan. Voi myös olla upean näköistä sekoittaa keskenään neliön ja suorakaiteen muotoiset taulunkehykset, kuten vaikkapa nämä 70x90 cm kokoiset taulunkehykset.

  Netistä löytää runsain mitoin vinkkejä ja inspiraatiota niin tekstien kuin kuvienkin suhteen, ja tietysti olemme myös koonneet parhaat vinkit oman tauluseinän kokoamiseen liittyen. Löydät vinkit kätevästi oppaastamme.