Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% alennusta peileistä koodilla MIRROR20

Kehys - 18x46 cm

Oletko aikeissa hankkia taulunkehyksen pitknkapeaan kuvaasi? Siin tapauksessa olet lytnyt oikeaan paikkaan. Koon 18x46 cm taulunkehysvalikoimamme kehykset on luotu tydentmn juuri tmnlaiset kuvat. Katso alta nhdksesi, mik kehys tulee olemaan juuri sinun suosikkisi.

Tarvitsetk yhteensopivaa taulunkehyst panoraamakuvaan? 18x46 cm kokoisten kehystemme joukosta lydt sopivat mys niihin kehyksemme sopivat nimittin yht lailla mys vaakasuunnassa ripustettaviksi, joten voit kehyst niihin mys 46x18 cm kokoisen kuvan.

Kehykset 18x46 cm

On olemassa paljon teemoja, jotka sopivat 18x46 cm kokoisiin kehyksiin. Ehkä sinulla on jo oma suosikkiaiheesi, joka sopii näihin kehyksiin? Hanki vain kehykset ja päästä mielikuvitus valloilleen! Voit luonnollisesti myös hankkia tämän käytännöllisen kokoisen kehyksen ja miettiä siihen kuvan jälkikäteen. Sitten vain teet niin! Kuinka tahansa päätätkin, niin meillä on sinulle kehykset!

Kehykset, julisteet ja kuvat ovat erittäin suosittuja sisustuselementtejä, ja etenkin yhdistelemällä monta kuvaa yhdelle seinälle on ollut hyvin suosittua monen kodin sisustuksessa viime vuosina. Eikä mikään ihme, koska monen eri kehyksen ja kuvan yhdistäminen samalle seinälle on tietenkin erittäin tyylikästä!

Jos valitset yhden tai useamman 18x46 cm kokoisen kehyksen ja haluat mahdollisimman hienon lopputuloksen, suosittelemme kokeilemaan eri tyylien yhdistelemistä. Olemme sitä mieltä, että monien tulisi kehystää paljon enemmän, sillä kuvien kehystämisellä on todella hieno vaikutus, kuvan aiheesta riippumatta.

Voit tietenkin valita haluamasi värin, mutta hauskana vinkkinä on sekoittaa useampaa kuin yhtä väriä samankokoisten kehysten osalta. Saman värin käyttäminen kaikessa mahdollisessa näyttää esteettisesti melko ”lattealta”, joten uskalla rikkoa hieman rajoja, sillä se ei varmasti aiheuta vahinkoa!

Kehykset koossa 18x46 cm tarjoavat hienon, suorakulmaisen muodon, joka sopii moneen eri sisustustyyliin ja teemaan. Myös kuvan tyyliä voi muokata paljon kehysvalinnalla, joten mieti myös sitä!