Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kehys - 70x80 cm

Tarvitsetko taulunkehystä piristämään 70x80 cm kokoista kuva-aihettasi? Siinä tapauksessa löydät omasi alta löytyvästä valikoimastamme. Meiltä löytyy valikoimaa, mistä valita, ja nämä kehykset sopivat yhtä hyvin käytettäviksi myös vaakasuunnassa, joten voit myös kehystää niihin 80x70 cm kokoisen kuvasi.

Valokuvakehysten valikoimamme tämän kokoisia kehyksiä voi hyvin ripustaa seinälle useammankin. Mutta muistathan, että tämä taulunkehys on kooltaan melkoisen suuri, joten teethän valintasi huolella.

Kehykset 70x80 cm

Kehykset, jotka ovat kooltaan 70x80 cm, tai oikeastaan minkä kokoiset kehykset tahansa, korostavat hienoja kuvia ja saavat ne näyttämään tyylikkäämmiltä. Voit vaihdella kuvia ja kehyksiä, kun kaipaat hieman uutta ilmettä kotiin. Ota nyt laatikossa pölyttyvät kuvat esille, jollloin ne saavat hieman ansaitsemaansa huomiota valokeilassa, ja samalla voi löytyä vanhoja suosikkeja, jotka on kenties ehtinyt jo unohtaa. Huippuhyvä ratkaisu!

Kehyksiin ei tietenkään tarvitse laittaa ainoastaan vanhoja suosikkikuvia, vaan niihin voi laittaa tietenkin myös uusia kuvia, julisteita, valokuvia ja vaikka mitä! On tyypillistä, että keskitytään vain yhteen teemaan kuvissa ja unohdetaan muut. Tee siis silloin tällöin pieni inventaario kotona, jotta kaikki kuvat pääsevät ajoittain ripustettaviksi.

Juuri koko 70x80 cm on erityisen hyvä koko, koska se sopii lähes kaikkiin huoneisiin. Tietyt kehyskoot saattavat tuntua liian suurilta, jos huone on pieni, tai pieniltä suurten huoneiden ollessa kyseessä, mutta 70x80 cm on koko, jonka suhteen voi olla varma, että sen saa esille hyvällä tavalla.

Me rakastamme luoda luovia ympäristöjä sekoittamalla raikkaasti eri kokoisia ja värisiä kehyksiä. Mielestämme teidän kaikkien tulee kokeilla sitä, sillä ihana kehysten ja kuvien yhdistelmä tuo kotiin aivan uutta, jännittävää ilmettä. Miksi valita vain turvallisia vaihtoehtoja, kun voit sekoittaa tyylejä ja luoda jotain jännittävää? Panosta muutamiin 70x80 cm kokoisiin kehyksiin ja varmista, että kehystä niihin värikkäitä kuva-aiheita, tai valitse kehyksiin hieman eri väriä. Tai mikset kokeilisi molempia samaan aikaan?

Jos klassinen valkoinen on kuitenkin suosikkisi, löydät meiltä paljon eri vaihtoehtoja 70x80 cm kehysvalikoimasta. Meiltä löydät tietenkin myös pienempiä ja suurempia 70x80 cm kehyksiä. Kaikki löytävät meiltä tyyliinsä sopivia kehyksiä, sen voimme taata! /p>