Kehys - 70x70 cm

Onko etsinnässä neliönmuotoinen taulunkehys suuremmassa koossa? Siinä tapauksessa valitse itsellesi jokin valokuvakehysten valikoimamme koon 70x70 cm kehyksistä. Meiltä löytyy runsain määrin taulunkehysmalleja tässä koossa, joten löydät kehysten joukosta helposti juuri sinun tarpeisiisi parhaimmin sopivan vaihtoehdon. Onko valintasi tamminen kehys? Tai ehkäpä musta kehys leveällä listalla? Vaiko hopeanvärinen?

Kurkista valikoimaamme alla ja päätä, mistä sinä pidät eniten.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 56 tuotteet
  Näyttää 56 tuotteet

  Kuvakehykset & taulunkehykset 70 * 70 cm

  Kehys 70x70 cmEtsitkö todella suuria kehyksiä parhaalle suosikkikuvallesi? Silloin olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät nimittäin todella hyvän näköisiä, nelikulmaisia kehyksiä, jotka sopivat koon 70x70 cm kuviin. Nämä kehykset auttavat sinua luomaan kotiisi oikean sisustustyylin, ja antavat kuvaasi samalla tyylikkään ja ammattimaisen vaikutelman. Kehykset myös suojaavat kuvasi pölyltä ja naarmuilta.

  Löydä sopiva valokuvakehys

  Juuri oikeiden kehysten löytäminen kotiisi on tärkeää, koska sisääntulija näkee suuret kehykset aivan ensimmäisten joukossa. Niiden yksinkertaisuudella tai erikoisuudella ei ole merkitystä, tärkeää on niiden tyylikkyys ja se, että ne tuntuvat sinusta oikeilta. Olemme hyvin tietoisia tästä ja siksi keräsimme yhteen monia parhaimman näköisistä, eri tyylien kehyksistä. Tarkastele valikoimaamme ja löydä suosikkikehyksesi meiltä!

  Huomioon otettavaa taulunkehystä valittaessa

  Mitä tulisi siis pitää mielessä tutkaillessasi läpi valikoimaamme, etsien kuva-aiheeseesi täydellisiä taulunkehyksiä?

  Ensimmäinen huomioon otettava seikka on taulunkehysväri, joka asettaa leiman koko taululle. Kehysten väri voi joko tuoda aiheen esiin tai vaimentaa sen. Jos vaikkapa kotonasi on valkoiset seinät ja aiot asettaa niille 70x70 cm kokoisen kehyksesi, valitsemalla valkoisen kehyksen se tulee sulautumaan upeasti yhteen taustan kanssa. Kaiken lisäksi jos valitset kehyksiisi aiheen, joka ei tee liian suurta numeroa itsestään, koko taulu luo upean hillityn vaikutelman.

  Ajattele nyt tuota samaa valkoista seinää, mutta kehystämäsi aihe onkin värikäs kameleontti, joka hehkuu kaikissa mahdollisissa väreissä smaragdinvihreästä syvänsiniseen. Kuvan tausta on keltainen ja päätät kehystää kuvan punaisiin taulunkehyksiin. Osaatko kuvitella kokonaisuuden eteesi? Tämä täyteläinen värien räjähtävyys tulee taatusti vetämään katseet puoleensa jo kaukaa eikä jää takuulla keneltäkään huomaamatta. Huomaatko tämän esimerkin avulla, mitä tarkoitamme sillä, että taulunkehys näyttelee tärkeää osaa taulun lopullisessa ilmeessä?

  Sen lisäksi, että taulunkehystä valittaessa on päätettävä sen väri, myös kehykseen kuuluvalla listalla voi olla hyvin suuri vaikutus. Ohut lista ei vie liikaa huomiota aiheelta, kun taas hyvin koristeellinen lista tulee epäilemättä herättämään huomiota.

  Suunnittele oma kokonaisuutesi kaikessa rauhassa saadaksesi selville, mitä tunnetta haluat taulusi välittävän ympärilleen. Aihe on tietystikin tärkeä, mutta kuten sanottu, myöskin taulunkehysten ilme, tyyli ja väri ovat tärkeässä osassa valintaa tehdessä.