Kategoria

Kehys - 15x15 cm

(74)

Mikäli etsit neliönmuotoista, 15x15 cm kokoista taulunkehystä, tulet löytämään sen valikoimastamme alla. Meillä on nimittäin tarjota lukuisia eri vaihtoehtoja eri tyylisten, 15x15 cm kokoisten taulunkehystemme joukossa. Voit valita kehysostoksilla ollessasi pelkistetyn tyylikkään muotoilun, vintagen tuntua, kullanväriä, tai napata omasi puisten taulunkehysten joukosta, minkä lisäksi löydät tarjonnastamme myös monia muita vaihtoehtoja.

Neliönmuotoinen kehys erottuu hieman vangiten katseita, joten suunnittele hieman, minkä kuva-aiheen ja millaisen ripustuspaikan valitset, kun kyseessä on uusi taulunkehys.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 74 tuotteet
  -16%
  Kehys BGA Modern Style Akryylilasi Musta 15x15 cm

  Kehys BGA Modern Style Akryylilasi Musta 15x15 cm

  344 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51061912 in admin

  Kapea kehyslista kevyesti pyöristetyllä profiililla

  5.00 € 5.95 €
  Näyttää 74 tuotteet

  Kehykset koossa 15x15 cm

  Tästä löydät kaikki 15x15 cm kokoisiin kuviin sopivat kehykset. Löydät jokaiseen kotiin sopivan kehystarjonnan. Löydät etsimäsi meiltä, huolimatta siitä etsitkö halpoja kehyksiä lomakuviisi, tai erityisempiä kehyksiä hääkuviisi! Meillä on jotakin jokaiseen makuun. Valokuvakehyksemme ovat myös hintansa arvoiset ja valmistettu erittäin hyvälaatuisiksi. Ne suojaavat kuviasi tarpeettomalta naarmuuntumiselta ja lialta, ja niiden kaunis kehystys nostaa esiin kuvan välittämän ihanan tunnelman.

  Valitse värikkäiden ja muodikkaiden, tai ylellisten ja tyylikkäiden kehysten välillä. Meiltä löydät kaikki tyylit. Nelikulmainen kuvakehys sopii yhtä hyvin seinälle, kuin kirjahyllyynkin. Klikkaa itsesi kehyksiin, jotka vangitsivat mielenkiintosi, ja lue enemmän niiden ominaisuuksista. Näin löydät etsimäsi helpommin. Rullaa ylöspäin ja löydä suosikkisi jo tänään!

  Helppoa ripustusta ilman jälkiä

  Oletko sitä mieltä, että taulujesi ripustus saattaa olla hieman liian työlästä? Siinä tapauksessa voimme suositella hankittavaksi valikoimastamme löytyvät itsekiinnittyvät naulat, jotka sopivat hyvin käyttöön 15x15 cm kokoisten kehystemme kanssa. Nauloissa on niin kutsuttu Powerstrips®-tekniikka, jonka ansiosta ne ovat hyvin helppokäyttöisiä ja niiden irrottaminen seinästä käy sekin helposti, jälkiä jättämättä. Nämä naulat ovat uudelleen käytettävissä uutta itsetarttuvaa liuskaa apuna käyttäen.

  Työskennellessäsi taulusi parissa – sekä kuva-aihetta asentaessasi että sitä seinään ripustaessasi– voi olla hyvinkin fiksua ottaa käyttöön ohuet puuvillahansikkaat. Kukapa meistä ei olisi joskus puuhastellut taulun kanssa ripustaen sen seinälle vain huomatakseen sen olevan kauttaaltaan täynnä sormenjälkiä – ja vieläpä tietysti lasin sisäpuolelta! Tämän voi kuitenkin välttää ottamalla käyttöön nämä kätevät hansikkaat. Näin pääset nauttimaan taulusta heti sen päästyä paikalleen, sen sijaan että joutuisit etsimään puhdistusainetta ja puhdistusliinaa.

  Viimeinen vinkkimme uuden taulusi ripustamiseen on kiinnittää niin kutsutut frame bumpers -seinänsuojukset valokuvakehyksen taustapuolelle. Frame bumpers -suojukset ovat pieniä, itsetarttuvia suojia, jotka estävät valokuvakehystäsi tekemästä jälkiä ja naarmuja seinään sekä viereisiin valokuvakehyksiin. Yksi pakkaus sisältää 20 kpl pieniä suojuksia, joista riittää viiteen tauluun. Helppo ja edullinen tapa välttyä ikäviltä jäljiltä.