Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kehys - 50x100 cm

Onko sinulla suuri kuva, joka kaipaa taulunkehystä tuomaan itsensä esille? Olet löytänyt oikeaan paikkaan. Meiltä löytyy laaja taulunkehysvalikoima tässä koossa – näin voit helposti valita juuri omaan makuusi sopivimman yksilön.

Onko valintasi ehkä musta valokuvakehys? Tai sen sijaan kullanvärinen? Ehkäpä sittenkin kallistut puunväriseen? Sinä päätät.

Kaikki taulunkehysmallimme sopivat käyttöön myös vaakasuunnassa, joten kehysmallimme käyvät täydellisesti myös 100x50 cm kokoiseen panoraamakuvaan.

24 Tuotetta

Kuvakehykset & taulunkehykset 50 * 100 cm

Tähän kokosimme kaikki suurehkot, pitkänomaiset kuvakehyksemme. Tämän luokan kehykset sopivat erityisesti koon 100x50 cm kuviin, mutta niitä voidaan käyttää myös kuvakoosteen luomiseen. Suurissa kehyksissä on tilaa suurelle määrälle suosikkihetkiesi kuvia. Kerää yhteen parhaimmat muistosi, ja luo oma, ainutlaatuinen koosteesi. Tyylikäs kuvakooste on ihanteellinen esim. häälahjana tai lahjana opiskelijalle. Jaa luovuutesi ja yllätä hänet, josta pidät paljon!

Voit käyttää meiltä löytämiäsi pitkänomaisia kehyksiä sekä pysty-, että vaakasuunnassa. Löydät lisäksi kuvakehyksiimme sopivia paspatuureja. Kuvakehysten sisällä olevan paspatuurin tuoma pieni lisäkehystys todella korostaa kuvaasi. Löydät valikoimastamme useita, erinomaisia vaihtoehtoja. Toivomme, että löydät meiltä suosikkisi! Vieritä sivua eteenpäin ja tutustu kehyksiimme.