Kategoria

Kehys - 90x90 cm

(6)

Täältä löytyy sopiva taulunkehys todella suurelle neliönmuotoiselle kuvalle. 90x90 cm kokoinen neliönmuotoinen valokuvakehys kehystää kaikkein hienoimmat ja rakkaimmat suurennokset valokuvistasi tai muut suuret kuvasi. Otathan huomioon, että tällainen suuren kokoluokan taulunkehys tulee toimimaan huomioon keskipisteenä.

Meiltä löytyy laajassa valikoimassa koon 90x90 cm kehysmalleja, joten suuntaa katseesi alle valitaksesi suosikkisi. Olisiko luonnonvärinen suosikkisi? Tai musta? Vaiko kenties jokin muu sinulle mieluisa väri?

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 6 tuotteet
  -11%
  Kehys Blocky Akryylilasi Valkoinen 90x90 cm

  Kehys Blocky Akryylilasi Valkoinen 90x90 cm

  9 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51028993 in admin

  Neliökehys, syvyys ja leveys 20 mm. Valmistettu Ruotsissa

  249.00 € 279.00 €
  Näyttää 6 tuotteet

  90x90 cm taulunkehykset

  90x90 cm kokoiseen kehykseen kehystetty kuva ei jää takuulla keneltäkään huomaamatta. Lähestulkoon neliömetrin kokoista taulua on nimittäin hyvin vaikea ohittaa. Anna taulun roikkua joko itsekseen tai vaihtoehtoisesti yhdessä yhden tai kahden samankokoisen taulunkehyksen kanssa, mikäli sinulla on suurempi seinä koristeltavana.

  Mikä on sinun sisustustyylisi? Millaisen vaikutelman haluat taulun välittävän ympärilleen? Entä kuinka kehys yhdistyy kuvaan? Listan väri ja leveys ovat seikkoja, jotka painavat vaakakupissa taulun taulunkehystä valitessasi.

  Mikäli haluat 90x90 cm kokoiseen kehykseesi hieman leveämmän listan, suosittelemme tähän tarpeeseenTrendline-sarjamme taulunkehyksiä. Näissä kehyksissä on 25 mm leveä lista ja saatavilla olevat värit ovat valkoinen, ruskea ja puunväri.

  Amanda Box- ja Blocky-tuotesarjoissamme on puolestaan hieman kapeammat (20 mm) listat, ja näissä taulunkehyksissä pääset valitsemaan omasi mustan ja valkoisen väliltä.

  Kaikissa 90x90 cm kokoisissa kehyksissämmeon mattaviimeistellyt listat.

  Hieman lisäkehystystä

  Kuvitellaan, että sinulla on jo tiedossa kuva, jonka haluat kehystää ja olet myös löytänyt kuvaasi täydellisesti sopivan taulunkehyksen. Mutta siitä huolimatta tuntuu siltä kuin jotakin vielä uupuisi. Tässä tapauksessa paspartuuri saattaa olla vastaus kysymykseesi!

  Upean paspartuurin avulla taulusi saa lisäkehystyksen, joka nostattaa aihetta entisestään. Miksipä et siis hemmottelisi itseäsi paspartuurilla ja tekisi taulustasi täydellisen?

  Ehkäpä sinulla on kurjia kokemuksia paspartuureista, jotka kellastuvat ajan saatossa ja jotka pikemminkin laskevat taulujen vaikutelmaa kuin nostattavat sitä? Sellaista näkee usein, erityisesti tauluissa, jotka altistuvat liikaa suoralle auringonvalolle. Mekin olemme sitä mieltä, että sellainen näyttää erittäin kamalalta.

  Meidän paspartuurimme valmistaa markkinoita johtava Canson, joka tekee ne happovapaasta, PH-neutraalista paperista. Paperi, joka on happovapaataja PH-neutraalia eikämuuta väriään ajan saatossa, joten voit turvallisesti täydentää 90x90 cm kokoisen kehyksesiyhdellä näistä paspartuureistaja tiedät, että taulusi tulee näyttämään yhtä hyvältä vuosi vuoden jälkeen.

  Tahrattomat taulut ja vahingoittumattomat seinät

  Kun kuvaa ja mahdollista paspartuuria asennetaan valokuvakehykseen, hyvin monesti kehyksen lasiin jää sormenjälkiä. Ja mikäli huonosti käy, kehykseen saattaa myös ilmaantua naarmu tai pari. Ei ole myöskään mitenkään epätavallista, että taulua ripustettaessa taulun kulma tekee seinään pienen naarmun. Tämä on tietystikin tylsää ja harmillista, mutta onneksi löytyy myös muutamia helppoja keinoja estää se.

  Kun apunasi ovat ohuet puuvillahansikkaat, suojaat taulut harmittavilta sormenjäljiltä, jotka ovat erityisen ärsyttäviä etenkin, jos olet onnistunut saamaan niitä lasin sisäpuolelle! Ja kun otat avuksesi vielä frame bumpers -seinänsuojukset, eli pienet itsekiinnittyvät suojat, jotka kiinnittyvät helposti taulunkehyksen taakse, varmistat taulua seinälle ripustaessasi välttyväsi tekemästä jälkiä seinään tai muihin tauluihin. Molemmat edellä mainituista tuotteista ovat ostettavissa täältä meiltä, ja suosittelemmekin niiden hankkimista lämpimästi, sillä ne tarjoavat helpon tavan välttää pieniä ongelmia, joita voisi syntyä uuden taulusi ripustuksen yhteydessä.