Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kehys - 30x70 cm

30x70 cm koon taulunkehysvalikoimamme kehyksissä on tyylikäs ja upea muotoilu. Nämä taulunkehykset käyvät myös 70x30 cm kokoisiin kuviin, sillä valikoimamme kaikki kehysmallit sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa.

Valitse omasi eri värien, materiaalien, lasityyppien ja listan leveyksien joukosta. Ehkäpä valintasi on klassinen valkoinen taulunkehys? Tai haluatko vaihtoehtoisesti, että kullanvärinen taulunkehys tulee korostamaan kotisi sisustusta? Valinta on sinun.

14 Tuotetta

Kehykset 30x70 cm

Onko aika uudistaa kotia uusilla kehyksillä? Sitten meidän kehyksemme koossa 30x70 cm voivat olla yksinkertainen tapa saada tyylikäs aihe esille kotona. Tämä tyylikäs suorakulmainen kehys antaa kotiin raikkaan ja modernin ilmeen hetkessä!

Kehykset koossa 30x70 cm tulevat monessa eri tyylissä, jotta voit valita juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat kehykset. Valitse esimerkiksi mustat, valkoiset, hopeanväriset ja niin edelleen.

Meidän mielestämme on supertyylikästä yhdistellä hieman kehyksiä ja tyylejä ja olemme varmoja, että samaa mieltä ovat myös monet muut. Jos olet normaalisti tottunut valitsemaan saman väriset kehykset, suosittelemme kokeilemaan eri tyylien yhdistelemistä yhdelle seinälle. Tyylikäs valokuvaseinä eri kehysten kanssa on varma valinta!

Valitse vapaasti ja yhdistele eri kehyksiä ja aiheita! Aina ei tarvitse valita yhteensopivia tyylejä ja usein lopputulos on jännittävämpi, kun yhdistät kehyksen koossa 30x70 cm pienempien ja suurempien kehysten kanssa. Sama koskee kehysten värejä. Uskalla yhdistellä ja anna mielikuvitukselle tilaa, saatat yllättyä!

Me emme myy vain kehyksiä, meillä on myös laaja valikoima upeita julisteita, jotka esittelemme ylpeästi! Jos sinulla on 30x70 cm kehykseen sopiva kuva, niin se on tietenkin huippua. Ota kuitenkin huomioon, että kehyksen ja kuvan ei tarvitse olla saman kokoisia ja voit helposti käyttää pienempää kuvaa suuremmassa kehyksessä. Lisää kehykseen tyylikäs tausta ja saat todellisen taideteoksen!

Pyrimme kannustamaan uudenlaiseen ajatteluun, mitä tulee sisustukseen. Uusien sisustusratkaisujen löytäminen on hauskaa ja inspiroivaa. On helppo ajautua tilanteeseen, jossa seurataan vanhoja jalanjälkiä, eikä sillä tavalla saa kotiinsa suoranaisesti pirteyttä! Ei, kokeile sen sijaan hieman kaikenlaista kehystystä ja unohda vanhat, opitut ”säännöt” koskien sisustusta!

Jos valitset 30x70 cm kokoisen kehyksen, voi sitä myös käyttää seinäkoristeen kehystämiseen. Kiinnitä seinälle haluamasi koriste ja kehys sen ympärille. Ehkä sinulla on esimerkiksi pieni pehmolelu tai vastaava, jonka haluaisit kehystää? Kiinnitä se seinään ja käytä kehystä ilman lasia. Upeaa ja erilaista!