Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kehys - 24x24 cm

24x24 cm kokoinen taulunkehys on täydellinen valinta neliönmuotoiselle lempiaiheellesi. Oikeanlainen taulunkehys tuo kuvasi esille parhain tavoin. Meiltä löytyy laajassa kehysvalikoimassa 24x24 cm kehykset, joiden joukosta löydät helposti juuri omaan kotiisi täydellisesti sopivat kehysmallit.

Katso alle nähdäksesi tarjontamme – täältä löytyy jokaiselle jotakin.

35 Tuotetta

Kehykset koossa 24x24 cm

Tähän keräsimme joukon nelikulmaisia, tyylikkäitä kehyksiä, jotka sopivat koon 24x24 cm kuviin. Nämä kehykset sopivat erinomaisesti seinälle. Muutamilla toisiinsa sopivilla kehyksillä voit luoda suosikkikuvistasi yksilöllisen, tyylikkään kuvaseinän. Tämän luokan suurehkot kehykset sopivat erinomaisesti kauniisiin hääkuviin tai perhekuviin. Ripusta kuvat sängyn yläpuolelle tai olohuoneeseen niin, että voitte yhdessä muistaa nämä taianomaiset hetket joka päivä.

Meille on tärkeää, että kaikki asiakkaamme löytävät jotakin mistä he pitävät. Siksi löydät meiltä monipuolisen, eri väristen ja tyylisten kehysten tarjonnan. Meillä on kaikkea todella yksinkertaisista ja tyylipuhtaista vaihtoehdoista aina ylellisiin kulta-, ja hopeakehyksiin asti. Valitsemillasi kehyksillä on suuri merkitys sekä kuvalle, että sisustukselle. Meiltä löydät täydelliset kehykset, jotka korostavat kuvasi ainutlaatuista tunnelmaa.

Pidä tämä mielessäsi taulunkehystä valitessasi

Etsiessäsi sopivaa taulunkehystä kuva-aiheelle on olemassa muutama seikka, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ensimmäinen, tietysti valitun kehyskoon jälkeen, on kehysväri. Taulunkehystä valittaessa väri tulee vaikuttamaan koko taulun välittämään tuntemukseen, joten lähde siis mielellään liikkeelle kuva-aiheesta, jonka haluat kehystää. Mikäli haluat, että taulunkehys ja kuva-aihe sulautuvat toisiinsa, käytä niissä samankaltaisia värejä. Jos taas toivot, että taulunkehys nostattaa ja vahvistaa kuva-aihetta, valitse kehykseen hieman enemmän kontrastia tuova väri.

Valkoinen väri tarjoaa hillitymmän vaikutelman – ennen kaikkea, jos taulunkehys ripustetaan valkoiselle seinälle – samalla, kun musta taulunkehys erottuu hieman enemmän taustastaan. Halutessasi luoda hieman ylellisen tunnun hankkimalla kehyksen, joka nostattaa kuva-aihetta enemmän, kannattaa ehkä satsata joko kullan- tai hopeanväriseen taulunkehykseen.

Aivan kuten väri tuo oman leimansa taulunkehykseen, samoin siihen vaikuttavat myös kehyksen tyyli ja listan leveys. 24x24 cm kokoisten kehystemme joukosta löydät kehykset sekä ohuemmilla ja huomaamattomammilla listoilla että myös taulunkehysvalikoiman, joka sisältää huomattavasti leveämmät listat. Joissakin kehysmalleissa on myös koristeita, jotka nostattavat taulunkehystä ja sen ilmettä entisestään.

Katsele ihmeessä ympärillesi kotona ja suunnittele, haluatko uuden taulusi noudattavan samaa tyyliä kuin muukin sisustus pitää sisällään, vai haluatko kenties taulusi rikkovan hieman kokonaisuutta tarjoten kontrastia muuhun kodin sisustukseen nähden.