Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 40x80 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 40x80 cm. Löydä suosikkisi tänään!

Kehykset 40x80 cm

Kaikki, jotka haluavat kauniin kodin ja ovat kiinnostuneita kodinsisustuksesta, tietävät, että kehykset koosta riippumatta ovat helppo tapa uudistaa kodin ilmettä. Etenkin 40x80cm kokoiset kehykset sopivat moneen eri teemaan, joten jos sinulla on sopiva kuva valmiiksi kotona, suosittelemme kokeilemaan sille jotakin supertyylikkäistä kehyksistämme juuri tässä koossa!

Meillä on 40x80cm kokoisia kehyksiä todella monessa eri tyylissä ja mallissa, joten voit olla varma, että löydät oman suosikkisi laajasta valikoimastamme. Valitset vain kehyksen tai kehykset, joista pidät, ja lisäät ne ostoskoriin. Kun saat kehykset kotiin, voit aloittaa seinien koristelun suosikkikuvillasi kauniissa kehyksissä!

Yksi erinomainen sisustusvinkki tyylikkään lopputuloksen aikaansaamiseksi seinien somistamisessa on unohtaa elementtien yhteensopivuus ja kokeilla rajoja. Vinkkinämme on luoda tauluseinä, jossa on koottuna eri värisiä ja kokoisia kehyksiä. Tämä antaa seinälle aivan uuden elämän, mikä puolestaan antaa lisää eloisuutta huoneeseen ja kotiin yleensäkin.

Jos haluat paljon uusia kehyksiä, riippumatta siitä, ovatko ne 40x80cm kokoisia kehyksiä tai jonkin toisen kokoisia, voit olla varma, että löydät omat suosikkisi meiltä. Meillä on joitakin kaikkein tyylikkäimmistä ja moderneimmista kehyksistä, joita markkinoilta on saatavissa. Jos et löydä kehyksiä meiltä, tarkoittaa se, että silloin et pidä kehyksistä, koska meillä on kehyksiä jokaiseen makuun!

Etsitkö ehkä puukehyksiä? Vai hopeisia kehyksiä? Ehkä kulta on enemmän sinun tyyliäsi? Klassinen yhdistelmä mustia ja valkoisia kehyksiä? Ehkä jotain aivan muuta? Tutustu hetki monipuoliseen valikoimaamme ja löydät yhdet tai useammat kehykset, jotka sopivat juuri sinun kotiisi.