Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 12x12 cm

Nelinmuotoinen taulunkehys on sisustusdetalji, joka tekee tilasta sek hauskan ett ainutlaatuisen. Mikli etsinnss on 12x12 cm kokoiselle kuvalle sopiva kehys, tutustu alta lytyvn valikoimaamme meilt nimittin lytyy paljon valinnanvaraa.

Ehkp sinulla on etsinnss musta taulunkehys levell listalla? Tai vaihtoehtoisesti valkoinen? Vai vangitseeko kullanvrinen kehys katseesi parhaiten? Vain sin tiedt vastauksen thn.

36 Tuotetta
 

Kehykset koossa 12*12 cm

Olemme keränneet tähän kaikki 12x12 cm kokoisiin kuviin sopivat nelikulmaiset kuvakehykset. Nelikulmaiset kehykset sopivat hyvin seinälle ripustamiseen ja pöydällä tai hyllyllä seisomiseen. Ne ovat erinomaisia myös yksilöllisillä kuvaseinillä. Osta joukko erikokoisia ja -mallisia kehyksiä ja luo ikioma kuvaseinäsi, johon keräät kaikki suosikkimuistosi yhteen ja samaan paikkaan. Luovien taitajien täydellinen suunnitelma!

Löydät etsimäsi meiltä, huolimatta siitä etsitkö yksinkertaisia, kuvan keskipisteenä pitäviä kehyksiä, vai erityisempiä, kuvan parhaita piirteitä korostavia kehyksiä. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme juuri sitä, mitä he etsivät. Siksi tarjoamme niin monen värisiä ja tyylisiä kehyksiä yllä olevassa, erinomaisessa valikoimassamme. Ota aikasi selataksesi läpi kaikki kehyksemme, vertaile niitä ja löydä juuri oma suosikkisi.