Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

11% alennus koko tuotevalikoimasta

Kehys - 7x9 cm

Tästä alta löydät kaikki taulunkehysmallimme 7x9 cm koossa. Meiltä löytyy useita eri kehysmalleja, jotta sinun olisi helppo tehdä valintasi – erilaiset kuvat vaativat nimittäin erilaiset taulunkehysmallit. Nämä pienenpienet taulunkehystäjät nostattavat kuvaasi parhain tavoin, valitsemastasi väristä ja tyylistä riippumatta.

Kiinnostaako sinua hieno taulunkehys pieneen, 9x7 cm kokoiseen kuvaan? Se onnistuu helposti. Kaikki taulunkehysmallimme sopivat nimittäin käyttöön myös vaakasuunnassa.

17 Tuotetta

Kehykset koossa 7*9 cm

Täältä löydät valikoiman kehyksiä, jotka sopivat kuville koossa 7X9 cm. Nämä kehykset ovat pieniä ja käteviä ja sopivat täydellisesti kirjahyllyyn tai toimistoon. Mukavasti parilla samanlaisia kehyksiä voit helposti luoda kauniin pienen kuvanurkkauksen suosikkikuvistasi. Valikoimistamme löydät suuren valikoiman värejä, materiaaleja ja muotoilua.

Kehykset tässä kategoriassa ovat kuvasuhteessa 7:9 ja siten sopivat kuville koossa 7x9 cm. Useimpia kehyksiä voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa. Lisäksi niitä voidaan myös käyttää seinällä ja kirjahyllyssä. Saadaksesi lisätietoja haluamastasi kehyksestä sinun tarvitsee vain klikata sitä ja voit lukea lisää sen ominaisuuksista. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi meiltä!