Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-25% alennus paspartuureista »

Kehys - 7x9 cm

Tst alta lydt kaikki taulunkehysmallimme 7x9 cm koossa. Meilt lytyy useita eri kehysmalleja, jotta sinun olisi helppo tehd valintasi erilaiset kuvat vaativat nimittin erilaiset taulunkehysmallit. Nm pienenpienet taulunkehystjt nostattavat kuvaasi parhain tavoin, valitsemastasi vrist ja tyylist riippumatta.

Kiinnostaako sinua hieno taulunkehys pieneen, 9x7 cm kokoiseen kuvaan? Se onnistuu helposti. Kaikki taulunkehysmallimme sopivat nimittin kyttn mys vaakasuunnassa.

18 Tuotetta
 

Kehykset koossa 7*9 cm

Täältä löydät valikoiman kehyksiä, jotka sopivat kuville koossa 7X9 cm. Nämä kehykset ovat pieniä ja käteviä ja sopivat täydellisesti kirjahyllyyn tai toimistoon. Mukavasti parilla samanlaisia kehyksiä voit helposti luoda kauniin pienen kuvanurkkauksen suosikkikuvistasi. Valikoimistamme löydät suuren valikoiman värejä, materiaaleja ja muotoilua.

Kehykset tässä kategoriassa ovat kuvasuhteessa 7:9 ja siten sopivat kuville koossa 7x9 cm. Useimpia kehyksiä voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa. Lisäksi niitä voidaan myös käyttää seinällä ja kirjahyllyssä. Saadaksesi lisätietoja haluamastasi kehyksestä sinun tarvitsee vain klikata sitä ja voit lukea lisää sen ominaisuuksista. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi meiltä!