Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 25x38 cm

Onko tullut aika ostaa 25x38 cm kokoinen taulunkehys? Tai sitten taulunkehys 38x25 cm koossa? Riippumatta siit, kummin pin kehystyst kaipaavan kuvasi kokolukemat ovat, lydt itsellesi sopivia vaihtoehtoja tlt meilt. Kun teet taulunkehysostoksesi meill, valitset itse, ripustatko kehyksen pysty- vai vaakasuoraan asentoon.

Valitse alta oma suosikkisi vrien, materiaalien ja tyylien joukosta. Valitse viel sen jlkeen kehykseesi haluamasi lasityyppi sek se, haluatko uuden taulunkehyksen olevan matta, kiiltv vai erittin kiiltv.

27 Tuotetta
 

Kehykset koossa 25 * 38 cm

Täältä löydät kaikki meidän valokuvakehyksemme, jotka sopivat kuville koossa 25x38 cm. Nämä kehykset ovat kuvasuhteessa 2:3 ja sopivat täydellisesti sekä pysty- että vaakasuoraan. Monet valikoimamme kehyksistä sisältävät sekä tukijalat että seinätelineen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ripustaa ne seinälle tai laittaa ne esimerkiksi hyllyyn.

Voidaksesi löytää juuri, mitä etsit, olemme keränneet kuvakehyksiä koossa 38x25 cm useissa erityylisissä malleissa. Täältä löydät todella houkuttelevia tyylikkäitä kehyksiä yksinkertaisissa malleissa ja hienompia malleja, jotka antavat valokuville tyylikkään ympäristön. Kaikille kehyksille on yhteistä se, että ne ovat erittäin hyvälaatuisia ja suojaavat kuvia sekä naarmuilta että pölyltä. Ota aikasi selata erilaisia kehyksiä ja voimme taata, että löydät valikoimistamme jotain makuusi sopivaa. Meillä on jokaiselle jotakin!