Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

-20% kaikista julisteista. Koodi: POSTER20

Kehys - 80x80 cm

Tlt lydt hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 80x80 cm. Lyd suosikkisi tnn!

5 Tuotetta
 

80x80 cm kokoiset taulunkehykset

Valkoinen 80x80 cm kehys limenvihreällä seinälläKuulutko siihen sisustamisesta kiinnostuneiden joukkoon, joka leikkii mielellään geometrisillä muodoilla? Silloin ehkä tiedät, että neliskulmaisilla taulunkehyksillä saa loihdittua erittäin hienoja seiniä. 80x80 cm kokoiset kehyksemme sopivat erinomaisesti esimerkiksi Instagram-kuviin, jotka haluat suurentaa. Ne ovat myös upea valinta geometristen aiheiden ympärille. Miksi et loisi suurta taulua, joka koostuu 4 tai 6 osaan jaetusta aiheesta samanlaisissa kehyksissä, ja jotka muodostat symmetriseksi tauluseinäksi?

Valitse useista eri väreistä

Kuten useimmat taulunkehyksemme, voit löytää meiltä myös 80x80 cm kokoisen kehyksen useassa eri värissä. Tästä kategoriasta löydät muutamia suosituimmista malleistamme. Valkoiset kehykset antavat tummalle, ”raskaalle” seinälle nostetta tai sulavat vaihtoehtoisesti hienosti valkeaan tapettiin. Musta, joka on suosituin kehyksen väri asiakkaidemme keskuudessa, sopii useimpiin sisätiloihin. Jos taas haluat luoda luonnonläheisen tunteen, voit valita puunvärisen kehyksen. Kehyksestä tulee ekstratyylikäs, jos yhdistät sen huonekalujen tai muiden sisustusyksityiskohtien kanssa, jotka ovat samaa puulajia.

Tämän kategorian värien lisäksi voit toki antaa meidän valmistaa mittatilaustyönä valmistetut kehykset samassa muotoilussa – juuri sellaisena, kuten ne haluat! Kehyskategoriamme kehyksistä, jotka valmistetaan toivemittojesi mukaan, löydät useita erilaisia materiaaleja ja värejä, joista valita.