Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 45x60 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 45x60 cm. Löydä suosikkisi tänään!

22 Tuotetta

45x60 cm kehys

Mikäli sinulla on suurikokoisia kuvia, jotka tarvitsevat kehyksiä, saattaa 45x60 cm kokoinen valokuvakehys sopia erinomaisesti. Meillä on useita erilaisia malleja ja värejä, jotka sopivat juuri sinun kuvallesi ja sinun makuusi. Erilaisten materiaalien, värien ja sävyjen ansiosta sinun kuvasi sopivat kehyksiimme täydellisesti. Meillä on suuri valikoima valokuvakehyksiä kokoluokassa 45x60 cm. Tämä koko on yksi meidän suosituimpia ja se tulee olemaan täydellinen kotisi seinällä. Kokeile muunnella muiden kokojen kanssa tai useampien samanlaisten kehysten kanssa, jolloin tauluseinäsi saa tuhdin nosteen. Kehyksiä voi yhdistää useiden eri mallien kanssa. Valitse seinälle yksittäinen taulu tai useita erilaisia tauluja samassa 45x60 cm koossa.

Voit muunnella loputtomiin, halusitpa sitten yksittäisen taulun tai useita samassa tai eri koossa. Erilaisia kehysten värejä tai samoja. Eri kuva-aiheet valokuvakehyksissä antavat vaihtelevan vaikutelman, ja siksi valokuvakehyksiesi varioinnissa on sekä hyviä että huonoja puolia. Kaikki riippuu siitä, minkä vaikutelman haluat tehdä tauluillasi: haluatko antaa järjestetyn vaikutelman vaiko enemmän elävän ja vauhdikkaan vaikutelman.

45x60 cm -kokoiset valokuvakehykset sopivat kaikkiin kodin huoneisiin. Kaikkiin huoneisiin keittiöstä olohuoneeseen ja eteiseen. Kehykset valmistetaan korkealaatuisesta materiaalista ja ne tulevat kestämään useita vuosia eteenpäin. Tähän kategoriaan olemme keränneet kaikki mallimme, jotka sopivat suurille valokuvillesi, julisteillesi ja taideteoksillesi. Tauluilla sisustaminen on yksinkertainen tapa antaa kodille ainutlaatuinen ilme, ja se voi olla kaikkea sisustuksen yksityiskohdasta siihen, että se ratkaisee koko sisustuksen. Kaikki riippuu siitä, miten rohkeita ja huomiota herättäviä kuva-aiheesi ovat. Valokuvakehykset antavat sinulle alun kaikkiin mahdollisuuksiin ja siihen, minkä roolin haluat taulullesi sisustuksessa antaa.