Kategoria

Kehys - 21x30 cm

(119)

Onko sinulla etsinnässä tyylikäs taulunkehys, johon sopivat kaikki 21x30 cm kokoiset kuvasi? Siinä tapauksessa voit lopettaa etsintäsi. Valikoimaamme kuuluu nimittäin runsas kirjo upeita kehysmalleja juuri tässä koossa. Tarjoamme niitä eri materiaaleissa, väreissä ja tyyleissä. Katso alta, mikä on sinun valintasi.

Koska taulunkehysvalikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, voit myös kehystää tähän kehyskokoon 30x20 cm kokoisen kuvasi.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 119 tuotteet
  -54%
  Kehys Trendy Kullanvärinen 21x30 cm

  Kehys Trendy Kullanvärinen 21x30 cm

  Moderni tyylikäs kultakehys ohuella 14 mm kehysprofiililla

  5.95 € 12.95 €
  -39%
  Kehys Trendy Musta 21x30 cm

  Kehys Trendy Musta 21x30 cm

  Upea mattapintainen musta kehys ohuella 14 mm kehysprofiililla

  7.90 € 12.95 €
  Näyttää 1 - 100 / 119 tuotteet

  Kehykset koossa 21x30 cm

  Tästä kategoriasta löydät kattavan valikoiman kehyksiä koossa 21x30 cm. Nämä kehykset sopivat hyvin suosikkikuvillesi, mutta myös diplomeille ja todistuksille. Valikoimastamme löydät kaiken tyylikkäistä kehyksistä klassisiin väreihin ja hienompiin kehyksiin ylellisissä materiaaleissa. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman, jotta jokainen voi löytää jotain omaan makuunsa sopivaa.

  Tämän kategorian kehyksiä voidaan käyttää sekä pystysuorassa että vaakasuorassa. Kuvat koossa 30x21 cm sopivat näihin kehyksiin ja ovat ihanteellisia ripustaa seinälle, mutta ne voidaan sijoittaa myös kirjahyllyyn. Lue lisää erilaisista kehyksistä ja voit selvittää, onko niissä esimerkiksi seinäteline tai jalat klikkaamalla kuvaa. Toivottavasti löydät suosikkisi valikoimastamme!

  Mitä tauluseinästä sanotaan?

  21x30 cm koon kehysvalikoimamme kehykset sopivat täydellisesti tarkoitukseen halutessasi luoda tauluseinän. Tauluseinä tarkoittaa sitä, kun useampi taulu on ripustettuna yhdessä samalle seinälle luomaan oma kokonaisuutensa – sen sijaan, että jokainen tauluista ripustettaisiin seinälle erikseen.

  On hyvin tavallista, että tauluseinälle yhdistellään taulunkehyksiä eri väreissä ja tyyleissä sekä eri kokoisina, luomaan haluttu vaikutelma. Mikäli tauluilla halutaan aikaansaada harmoninen vaikutelma, sanotaan että kuva-aihe, jossa on vaihtelevat värit ja tyylit, sopii parhaiten yksiväriseen kehykseen. Jos taas aihe on pelkistetty – kuten vaikkapa väriltään mustavalkoinen kuva – kehysvalinta voi olla rohkeampi ja voit valita taulunkehysten joukosta kehystettävälle aiheelle värikkäämmän ja erottuvamman tyylisen kehyksen.

  Makuasiat ovat tietystikin subjektiivisia. Vinkit edellä ovat vain ja ainoastaan vinkkejä – ehkäpä rakastat värejä ja haluat sisustaa kotisi jollakin, joka vetää katseet puoleensa? Jos, niin älä anna vinkkiemme rajoittaa sisustusratkaisujasi, vaan anna sen sijaan mielikuvituksesi vaeltaa villinä ja vapaana. 21x30 koon kehysvalikoimamme pitää sisällään runsaasti erilaisia värejä, jotka on helppo yhdistää toisiinsa haluamallasi tavalla. Myös kehyksen sisältämän listan ilmeet vaihtelevat – haluatko pelkistetyn, hillityn listan vaiko sen sijaan ylellisen listan, joka on koristeellinen?