Kehys - 30x45 cm

Onko etsinnässä kenties täydellinen taulunkehys 30x45 cm koossa? Onko sinulla jo haluamasi kuva-aihe, mutta etsit vielä kehystä, joka tuo kuvan kokonaan uusiin oikeuksiin? Katso siinä tapauksessa alta löytyvään tarjontaamme – meiltä löytyy nimittäin runsain määrin taulunkehysvalikoimaa juuri tässä koossa.

45x30 cm kokoinen kuva sopii sekin yhtä lailla kehystettäväksi tähän kehykseen, sillä kaikki taulunkehysvalikoimamme kehykset voi ripustaa myös vaakasuuntaisesti.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 121 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 121 tuotteet

  Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 30 * 45 cm

  Etsitkö tyylikkäitä kehyksiä suurehkolle, suorakulmaiselle kuvalle? Siinä tapauksessa meillä on juuri etsimäsi. Meiltä löydät nimittäin eri kokoisia kehyksiä, ja tähän luokkaan kokosimme 30x45 cm kokoisiin kuviin sopivat kehykset. Näiden kehysten kuvasuhde on 2:3 ja niitä voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa. Siksi voit itse valita miten haluat asetella kehyksesi.

  Useimmissa koon 45x30 cm kuvakehyksissämme on lisäksi sekä tukijalka, että seinäkiinnitys. Siksi voit valita haluatko ripustaa ne seinälle vai laittaa ne esim. lahjaan tai hyllylle. Löydät meiltä etsimäsi huolimatta siitä onko se yksinkertainen perhekuvakehys vai romanttisempi hääkuvakehys. Ajattelemme kaikkia asiakkaitamme, ja siksi tarjoamme monia erityylisiä kehyksiä. Löydä suosikkisi meiltä!

  Kumpi tulee ensin, kuva vai kehys?

  On vaikea sanoa kumpi tulee ensin, kuva vai kehys, koska tämä vaihtelee tilanteesta toiseen. Joskus vain löytyy täydellinen kehys joka on pakko saada kotiin, vaikka sille ei olisikaan juuri sillä hetkellä kuvaa. Tämä koskee niin suuria kuin pieniä kehyksiä, riippumatta siitä, onko kyseessä 30x45 cm vai 40x40 cm kokoiset kehykset, tai todella suuri kehys. Useimmat meistä hankkivat kehykset kotiin ja etsivät niihin kuvia jälkeenpäin.

  Koska valikoimassa on niin paljon erilaisia kehyksiä, julisteita ja paljon muuta, ei ole epätavallista, että asiakkaamme kääntyvät meidän puoleemme, kun oma koti kaipaa piristystä. Parasta on myös, että sivujen selailun yhteydessä löytyy usein monia upeita kehyksiä niiden lisäksi, joiden hankintaa suunniteltiin ja sitten onkin kotiin tilattu monta upeaa kehystä. Valikoimassamme on paljon kehyksiä edulliseen hintaan, joten voit ostaa kotiin muutamat ilman, että tuntisit huonoa omatuntoa budjetista. Joten ihastu monipuoliseen valikoimaan ja täytä ostoskori!

  Uudet kehykset & uudet ajat

  Pidätkö sinäkin kodin sisustamisesta? Onko maalaaminen ja tapetointi sinun juttusi, vai ovatko pienemmät projektit enemmän sinua varten? Jos kuulut viimeiseen kategoriaan, tiedät varmasti, että uusi kehys ei ole koskaan huono idea ja että eri kuvat näyttävät täysin erilaisilta kehyksestä riippuen.

  Jos sinulla esimerkiksi on 18x24 cm kokoinen kuva, voit käyttää sitä suuremmassa, 30x45 cm kokoisessa kehyksessä tai vastaavassa. Aseta kuva kehykseen jonkin hienon taustapaperin päälle ja saat taideteoksen kaltaisen seinäkoristeen – joskin edullisemmin.

  Kuvien ei tarvitse aina olla juuri saman kokoisia kuin kehysten, niitä voi leikata pienemmiksi tai niitä voi käyttää isoissa kehyksissä ja lisätä alle kauniin taustan.

  Muuta tyyliä pienillä asioilla

  Jos haluat vaihdella tyyliä kotona pienillä teoilla, voit esimerkiksi vaihtaa vanhan perhekuvan moderniin kehykseen tai vaihtaa kehyksen sisällä olevaa kuvaa. Eri tyylien, kuten perinteisen ja modernin, yhdisteleminen on kuitenkin erittäin tyylikästä ja tuo jännittävää ilmettä kodinsisustukseen.

  Meidän valikoimastamme löydät paljon edullisia kehyksiä, joten et voi muuta kuin olla tyytyväinen! Tarjoamme laajan valikoiman edullisia kehyksiä, josta löytyy kehyksiä jokaiseen kotiin. Sitä on vaikea voittaa, eikö?