Kategoria

Kehys - 6x9 cm

(2)

Suurten kuvien lisäksi kehystyksen ansaitsevat myös kaikkein pienimmät kuvat, jotka tuovat kauniin ilmeen saadessaan ympärilleen jonkin tyylikkään taulunkehysten valikoimamme kehyksistä. Meillä on kehysvalikoimassamme lukuisat 6x9 cm koon kehykset, joista valita, ja jotka sopivat yhtä lailla myös 9x6 cm kokoisiin aiheisiin, sillä ne sopivat käyttöön myös vaakasuunnassa.

Pieni taulunkehys pienine kuva-aiheineen 6x9 cm koossa tulee paremmin esille seinästä kuin voisi äkkiä arvatakaan. Suunnittele kuitenkin sen ripustuspaikka siten, ettei kehys huku suurempien taulunkehysten joukkoon.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Hinta
  Näyttää 2 tuotteet
  Näyttää 2 tuotteet

  6x9 cm kehykset

  Jopa kaikkein pienimmätkin valokuvasi ja kuvasi ansaitsevat tulla esille ja saada hieman huomiota osakseen. Sitä mieltä olemme ainakin me, mistä johtuen valikoimastamme löytyy runsaasti 6x9 cm kokoisiakehyksiä, joista valita.

  Tällä hetkellä tarjoamme 6x9 cm kokoisia kehyksiä mustan sekä kullan- ja hopeanvärisinä (mutta seuraa toki tilannetta, sillä valikoimaamme päivitetään jatkuvasti!).Mikäli olet epävarma siitä, minkä värisen kehyksen haluat hankkia, tai tiedät jo, ettet halua hankkia kehyksiä lainkaan, voimme suositella magneettikehyksiämme. Näissä kehyksissä kuvasi saa jakamattoman huomion, minkä lisäksi kehys on helppo ripustaa mille magneettipinnalle tahansa. Mikset tekisi jääkaapistasi hieman kivempaa tai asettaisi kehystä hauskaan muistutuslappuun magneettiselle ilmoitustaululle?

  Vinkkejä aihevalintaan

  Ehkäpä ajattelet, että pieni kehys on vaikeastitäydennettävissä sopivalla aiheella? Me ajattelemme päinvastoin – pientä kehystä voi käyttää juuri niiden kultajyvästen kehystämiseen, joita on ilman kehyksiä vaikea sijoittaa minnekään. Klassinen esimerkki tästä ovat lasten pienet koulukuvat, joita kertyy vuosien saatossa aikamoinen määrä. Tällöin pienempi kuvakoko voi olla fiksumpi valinta, mikäli koko huonetta ei haluta täyttää valokuvilla.

  Pienet lehdistä leikatut kuvat sopivat upeasti pieniin kehyksiin, kuten myös lyhyet lempisitaatit, joita haluat ripustaa ympärillesi muistuttamaan sanomastaan.

  Pienillä kehyksillä voi luoda sellaisenkin hauskan jutun, että niitä voi koota yhteen useamman ja koostaa niiden avulla yhden aiheen. Esimerkkinä tällaisesta voi olla vaikkapa lyhyen tekstin luominen siten, että jokaiseen kehykseen tulee yksi kirjain. Kehykset voi sitten sijoittaa vierekkäin niin, että niihin katsoessaan voi huomata kirjainten muodostavan sanan.Miten olisi vaikkapa oma nimi?

  Osaksi tauluseinää

  Tiedätkö, mikä tauluseinä on? Tauluseinä tarkoittaa sitä, että seinälle valitaan eri kokoisia, värisiä ja tyylisiä kehyksiä, jotka sitten yhdessä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, sen sijaan että jokainen taulu puhuisi pelkästään omasta puolestaan.

  6x9 cm kokoiset kehyksemme sopivat erinomaisesti juuri tähän tarkoitukseen. Yksi vinkki on käyttää niitä yhdessä muiden, hieman pienempien kehysten kanssa. Sen sijaan yhdessä liian suurten kehysten kanssa nämä pienet kehykset aikaansaavat todennäköisesti eriparisen vaikutelman.

  Tauluseinälle voi asettaa tauluja sekä pystyyn että vaakaan, luomaan seinälle elävän vaikutelman. Paras vaihtoehto on testata kehyksiä ja katsoa, mikä miellyttää omaa silmää. Vinkkejä ja inspiraatiota tauluseinän kokoamiseen kaivatessasi lue oppaamme.

  Ripustaa vaikoasettaa?

  Kun olet löytänyt aiheeseesi sopivan kehyksen, on päätettävä, minne haluat kehyksesi sijoittaa. Eli haluatko ripustaa kehyksen seinälle vaiko sen sijaan asettaa sen huonekalun päälle?

  6x9 cm kokoiset kehyksemme on valmistettu siten, että ne voi joko ripustaa tai asettaa paikoilleen. Voit siis vapaasti muuttaa mieltäsi ajan saatossa näiden kehysten sijoittamisen suhteen.Koska kehykset ovat pieniä ja kevyitä, halutessasi ripustaa ne voit ottaa avuksesi meiltä löytyvät itsekiinnittyvätnaulat. Nämä naulat toimivat kaikenlaisiin seiniin ja niiden mukana tulee asennusohjeet.