Kehys - 24x30 cm

Tarvitsetko 24x30 cm kokoisen taulunkehyksen? Jos, niin et ole yksin – tämä on nimittäin suosittu koko. Tarjoamme kehysvalikoimassamme useita 24x30 cm koon kehyksiä, joista jokainen sopii käytettäväksi myös vaakasuunnassa, minkä ansiosta niihin voi ripustaa myös 30x24 cm kokoisen kuva-aiheen.

Miten olisi vaikkapa turkoosi kehys? Tai ehkä sittenkin pronssinvärinen? Kehys kapealla listalla? Vaiko kenties kullanvärinen leveällä ja koristeellisella listalla? Vain sinä tiedät vastauksen siihen. Kurkista tähän alle – takaamme, että löydät näiden joukosta juuri oman suosikkisi.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 154 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 154 tuotteet

  Kehykset koossa 24x30 cm kehykset

  Kehys 24x30 cmEtsitkö kuvaseinällesi kauniita 24x30 cm kehyksiä, joiden kuvasuhde olisi 4:5? Silloin voit katsoa yllä olevaa, upeaa valikoimaamme. Tulet huomaamaan, että löydät etsimäsi nopeasti. Meillä on jotakin jokaiseen makuun, siksi asiakkaamme löytävät sen mistä pitävät. Huolimatta siitä haluatko kuvaasi korostavat, todella yksinkertaiset kehykset, vai ylellisen romanttiset, hääkuvaasi kaunistavat kehykset, meillä on se mitä etsit. Meidän mielestämme taulunkehykset ovat hauskoja ja haluamme voida tarjota niitä valtavan laajassa valikoimassa.

  Sopii käytettäväksi sekä vaaka- että pystysuunnassa

  Koon 30x24 cm kehyksiä voidaan käyttää sekä pystyssä, että vaakasuorassa oleviin kuviin. Ne voidaan laittaa myös periaatteessa mihin tahansa, sillä useimmissa niistä on sekä seinäkiinnitys, että tukijalka. Kauniit kehykset vaikuttavat paljon sekä sisustukseen, että kuvaan. On tärkeää, että ne tuntuvat sinusta oikeilta ja korostavat kuvasi ihanaa tunnelmaa.

  Monen tyyppisiä kuva-aiheita

  Oletko mahdollisesti etsimässä kehystettävää aihetta? Vai lähdetkö sen sijaan liikkeelle taulunkehyksestä, etsien siihen sopivaa kuvaa? Voimme kenties tarjota hieman vinkkejä ja inspiraatiota kehystysmatkan varrelle!

  Vinkkinämme on kehystää rakas muisto, mikä ei voi koskaan olla väärä veto. Omista valokuvista tehtävät suurennokset voivat tuoda todella upean lisäyksen kodin sisustukseen. Mieti, kuinka mukavaa olisikaan palata kuvia katselemalla takaisin tärkeisiin hetkiin, ja että sinulla olisi tämä mahdollisuus joka kerta luodessasi katseesi kohti taulua!

  Mikäli edellinen idea ei kuulosta hyvältä, ehkäpä haluat noudattaa trendiä ja kehystää sen sijaan jonkin sitaatin? Ostettavissa on monenlaisia valmiita sitaatteja ja painatettuja julisteita, mutta kukaan ei toki kiellä luomasta omaa tai tulostamasta vaikkapa sanaa tai sanoja, joilla on sinulle erityinen merkitys. Runo, sinulle tärkeän ihmisen nimi tai vaikkapa vain oman kotikaupunkisi nimi?

  Mikäli tykkäät saada inspiraatiota kuvista, voi olla hyvä ratkaisu koota niin sanottu vision board ja kehystää se. Sellaista varten keräät kuvia, jotka antavat sinulle ihania tuntemuksia sekä kuvaavat asioita ja tavoitteita, joita haluat saavuttaa elämäsi aikana. Tällaisesta taulusta tulee hyvin persoonallinen, sillä se pitää sisällään toiveesi ja tavoitteesi. Helppo tapa toteuttaa vision board on selailla sanoma- ja aikakauslehtiä. Voit käyttää hyödyksi sekä kuvia että tekstejä – aivan kaikkea, mikä puhuttelee sinua.