Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen!

Kehys - 70x94 cm

Täältä löytyvät 70x94 cm kokoisten taulunkehysten valikoimamme. Tämä ei ole tavallisimpia kehyskokoja, mutta tarjoamme myös tätä kokoa, jotta löytäisit aina juuri omalle kuvallesi parhaimmin sopivan vaihtoehdon.

Vai tarvitseeko sen sijaan 94x70 cm kokoinen kuvasi taulunkehystä? Ei ongelmaa – kaikki taulunkehysmallimme sopivat nimittäin käyttöön myös vaakasuunnassa.

6 Tuotetta

Kehykset koossa 70x94 cm

Suurennettua valokuvaa tai tyylikästä julistetta voidaan korostaa monella eri tavalla. Voit esimerkiksi ripustaa haluamasi aiheen washiteipin avulla, sijoittaa sen julisteripustimeen tai tehdä kuten vanhaan hyvään aikaan ja käyttää tyylikkäitä taulunkehyksiä. Viimeksi mainitussa on se etu, että kehyksen lasi myös suojaa kuvaa. Käyttämällä hapotonta takaosaa ja paspartuuria (tarvittaessa) voit näin ollen olla varma siitä, ettei kuva vahingoitu ja että se kestää vuosia eteenpäin.

Halutessasi kehystää valokuvan, sinun kannattaa ajatella, että siinä tulisi olla mattapinta, joka ei tartu lasiin. Tarttumista voi ehkäistä vielä lisää käyttämällä jotain paspartuureistamme. Löydät meiltä tietysti useita erivärisiä paspartuureja kehyksiisi, joiden koko on 70x94 cm, kuten muunkin kokoisiin kehyksiin.

Mikä väri ja mikä muoto sinun sitten tulisi valita taulunkehyksille? Ensinnäkin kehysten tulisi sopia yhteen motiivin kanssa ja toiseksi voit sovittaa kehykset huoneen sisustukseen. Tällä keinoin on suhteellisen helppo löytää kotoa paikka, johon koko taulu sulautuu hienosti, edellyttäen, ettet ole valinnut erittäin epätavallista väriä tai muotoilua. Jos näin on, pääset pitkälle seuraamalla vaistoasi sekä kysymällä itseltäsi, minkä ratkaisun kanssa uskot viihtyväsi.