Kehys - 20x30 cm

Oletko etsimässä kenties taulunkehystä 20x30 cm kokoiselle kuva-aiheelle? Siinä tapauksessa sinulla on paljon valinnanvaraa – meiltä löydät nimittäin runsaasti juuri tämän kokoisia kehyksiä. Tutustu valikoimaan alla valitaksesi niiden joukosta oman suosikkisi.

Olipa valintasi sitten leveällä mustalla tai kapealla kullanvärisellä listalla varustettu kehys tai vaihtoehtoisesti klipsikehys, pirteän pinkinvärinen kehys tai moderni keltainen kehys, löydät ne kaikki täältä. Kaikki taulunkehysvalikoimamme kehykset voi tietysti asettaa myös vaakasuuntaisesti, joten näihin kehyksiin sopii täydellisesti ripustettavaksi myös 30x20 cm kokoiset kuvat.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 205 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 205 tuotteet

  Kehykset koossa 20 * 30 cm

  20x30 cm kokoiset kehykset tuovat uutta ilmettä kodin seinille hetkessä! Usein kyseessä ovat pienet yksityiskohdat, jotka tekevät suurimman eron oman kodin sisustuksessa, kuten esimerkiksi kauniit kehykset. Etenkin kehykset ovat myös hyvin persoonallinen sisustuselementti, koska ne kätkevät tärkeitä muistoja ja pitävät nämä muistot kauniisti esillä.

  Kehys todellakin korostaa kuvaa ja kehykset nostavat kuvia kauniisti esille seinästä. Kehykset ovat tietenkin myös kaunis osa sisustusta ja monipuolinen kehysvalikoima tarjoaa paljon valinnanvaraa.

  Erimuotoisia kehyksiä

  Oletkin varmasti jo huomannut että meillä on paljon erilaisia kehyksiä, niin eri muotoisena kuin eri kokoisena. Meiltä löydät pyöreitä, soikeita, neliön muotoisia ja tietenkin klassisia suorakulmaisia kehyksiä. Jos etsit esimerkiksi 20x30 cm kokoista suorakulmaisia kehyksiä, voi tämän kehyksen kanssa yhdistää esimerkiksi 30x30 cm kokoisen kehyksen. Tyylikästä, eikö vain!

  Kehyksiä voi yhdistellä miten vain, kuten esimerkiksi pyöreitä ja soikeita, eri värisiä ja erityylisiä kehyksiä. Asettele erilaisia kehyksiä vierekkäin ja voit olla varma, että lopputuloksesta tulee upea! Jos yhtenäinen sisustustyyli on enemmän sinun juttusi, voit tietenkin hankkia yhtä kehyskokoa ja käyttää sitä kodin jokaisessa huoneessa – sinä valitset, minkä tyyppiset kehykset haluat!

  Meillä on jotain kaikille

  Jotta olisit täysin tyytyväinen kehykseen, on tärkeää, että se ei vie liikaa huomiota. Jos sinulla on kotona pienempiä kuvia, jotka sopivat esimerkiksi 20x30 cm kokoiseen kehykseen, on vielä tärkeämpää miettiä, että kehys ei vie liikaa huomioita itse kuvasta. Suurten kehysten kanssa ongelmaa ei ole, koska niissä on usein suurempi kuva, joka saa ansaitsemaansa huomiota. Pienemmät kuvat tarvitsevat apua erottuakseen joukosta ja siksi pieniä kuvia kannattaakin asetella pystysuoraan seisomaan sen sijaan, että niitä kiinnitetään seinälle.

  Jos sinulla on paljon pienempiä kuvia, voit tietenkin luoda niistä upea valokuvaseinän, jossa yhdistät paljon pieniä kuvia pienissä kehyksissä yhdelle ja samalle seinälle. Tänä päivänä kuvien suurennus ei myöskään ole mikään ongelma, joten voit tehdä lähes mitä vain kehysten täyttämiseksi. Valitset vain täydelliset kehykset!

  Etsitkö hienoa valokuvakehystä, joka käy koolle 20x30 cm? Tutustu valikoimaamme yläpuolella, johon olemme koonneet kehykset kyseisessä koossa. Nämä valokuvakehykset ovat kuvasuhteessa on 3:4 ja ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat kehystää suosikkivalokuvansa, ripustaa ne seinälle tai sijoittaa jonnekin, missä ne voidaan nähdä hyvin. Kiitos laajan tuotevalikoimamme, kaikki asiakkaamme löytävät jotakin haluamaansa. Meillä on kaikkea yksinkertaisista klassisista malleista todella trendikkäisiin kehyksiin tyylikkäissä väreissä.

  Kaikki kehykset sopivat käytettäviksi sekä vaaka- että pystysuunnassa

  Kehykseen koossa 30x20 cm sopii sekä pystysuorat että vaakatasoiset kuvat. Monissa meidän valikoiman kehyksissä on sen lisäksi vielä tukijalka ja seinäkiinnitys, niin että voit laittaa ne seisomaan tai ripustaa seinälle. Mainiota sinulle joka et vielä ole päättänyt mihin haluat sijoittaa kuvasi.

  Tutustu kehysvalikoimaan ja tulet huomaamaan, että meiltä löydät vaikka mitä upeita kodin sisustustarvikkeita. Tutustu ja ihastu!