Kategoria

Kehys - 35x100 cm

(26)

Oletko etsimässä kenties sopivaa taulunkehystä 35x100 cm kokoiselle panoraamakuvalle? Meiltä löytyy tässä koossa runsas valokuvakehysvalikoima, josta valita. Kaikki kehysvalikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, joten tämäkin taulunkehyskoko sopii erinomaisesti myös 100x35 cm kokoisille kuville.

Valittavanasi on monia eri kehysmalleja – vain siksi, että sinun kuvallesi löytyisi juuri oikea kehys. Tutustu tarjolla olevaan valikoimaamme alla ja valitse kehysten joukosta omaan kuvaasi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 26 tuotteet
  -34%
  Kehys Gold Wood 35x100 cm

  Kehys Gold Wood 35x100 cm

  10 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029454 in admin

  Laadukas ruotsalainen taulunkehys puuta. Leveys 22 mm

  64.95 € 98.95 €
  Näyttää 26 tuotteet

  35x100 cmtaulunkehykset

  Onko sinulla kenties suuremman mallinen panoraamakuva, jonka haluaisit kehystää? Kuva laakeilta rannoilta, loputtomana liplattavasta merestä tai äärettömästä tähtitaivaasta? Onko etsinnässä kuvaasi sopiva kehys, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa?Meiltä löydät lukuisat 35x100 cm kokoiset kehykset, joiden joukosta voit valita parhaiten omaan suureen panoraamakuvaasi sopivan.

  Vaaka- vai pystysuora?

  Vaikka suurin osa panoraama-aiheista ovatkin varmasti vaakasuoria, luonnollisesti on olemassa myös pystysuoria aiheita. Ajattele esimerkiksi Eiffel-tornia, pitkäkaulaista kirahvia tai vaikkapa vain seisovaa henkilöä, joiden ympärille et halua jättää liikaa pinta-alaa.

  Juuri tästä syystä 35x100 cm kokoiset kehyksemme on tehty sillä periaatteella, että voit itse päättää, haluatko sijoittaa ne vaaka- vai pystysuoraan asentoon.

  Näin voit helposti muunnella 35x100 cm kokoisen kehyksesi käyttötarkoitusta. Yhtenä päivänä voit asettaa sen pystysuoraan asentoon seinälle, kehyksen sisällä kuva korkeasta vuoresta. Toisena päivänä voit vaikkapa kehystää siihen kuvan hiekkarannasta ja asettaa kehyksen vaakasuoraan.

  Yksi vinkki sekä uuden taulusi kehystykseen että ripustukseen on suojata sen lasi häiritseviltä sormenjäljiltä ja pieniltä naarmuilta. Tämä onnistuu helposti hankkimalla ohuet puuvillahansikkaat. Puuvillahansikkaitamme on saatavilla useassa eri koossa, ja ne ovat edullinen keino suojata taulujasi.

  Mikä väri tulisi valita?

  35x100 cm kokoiset kehyksemme ovat saatavilla lukuisissa klassisissa väreissä, luonnollisesta puunväristä hohdokkaaseen kullanväriin.

  Valkoinen kehys tarjoaa kuvalle sen ansaitseman huomion, sillä valkoinen väri ei hallitse liikaa vieden kaikkea huomiota itseensä.

  Musta kehys erottuu valkoista paremmin, tarjoten taululle hieman enemmän huomiota. Mustat kehykset sopivat yhtä hyvin niin mustavalkoisiin kuin värikkäisiinkin aiheisiin.

  Kehystämällä kuvasi kullanvärisiin kehyksiin tuot kuviisi lisänostetta ja kullanväriset kehykset ovatkin omiaan tuomaan hieman ylellisyyttä arjen keskelle.

  Hopeanväriset kehyksemme sopivat yhtä lailla niin hypermoderniin, viimeisimpiä sisustustrendejä noudattavaan kotiin, kuin myös klassisen ajattomaankin kotiin. Hopea ei ole koskaan häpeä.

  Mutta kuka on sanonut, että näiden väliltä täytyisi valita? Voithan aina hankkia useita valokuvakehyksiä eri värisinä ja kokoisina.

  Miten olisi tauluseinä?

  Mikäli haluat kehystää ja ripustaa seinälle useita eri aiheita monessa muodossa, tauluseinä voi olla mukava vaihtoehto. Tauluseinä tarkoittaa sitä, että seinälle ripustetaan eri kokoisia, värisiä ja tyylisiä kehyksiä, jotka yhdessä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden sen sijaan, että jokainen taulu puhuisi vain omasta puolestaan.

  35x100 cm kokoisilla kehyksillämme koristelet upeasti tauluseinän, ja niiden muoto tulee todennäköisesti hieman rikkomaan muiden kehysten luomaa tunnelmaa. Sekoita neliön ja suorakaiteen muotoisia kehyksiä ja aikaansaat jännittävän ilmeen.

  Tauluseinälle voidaan asettaa tauluja sekä pysty- että vaakasuoraan asentoon, mikä aikaansaa seinään elävän vaikutelman. Parasta on testata kehysten asettamista eri asentoihin ja katsoa sitten, mikä näyttää omaan silmään hyvältä. Oppaastamme löydät runsaasti vinkkejä ja ideoita tauluseinän kokoamiseen.