Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 27,5x37 cm

Onko sinulla jo täydellinen kuva tai valokuva 27,5x37 cm koossa, johon haet sopivaa taulunkehystä? Meiltä löytyy taulunkehystarjontaa tässä koossa esimerkiksi mustan, valkoisen, ruskean ja hopean väreissä – vain siksi, että löydät helpommin juuri oman suosikkisi.

Löytyykö sinulta kenties 37x27,5 cm kokoinen kuva-aihe? Kehyksemme sopivat yhtä hyvin käytettäviksi myös vaakasuuntaisesti, minkä ansiosta niitä voi käyttää myös 37x27,5 cm kokoisiin kuviin.

10 Tuotetta
 

Kehykset 27,5x37 cm

Jos etsit kehystä jonka koko on 27,5x37 cm, olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meiltä löydät laajan valikoiman kehyksiä tässä ja muissa koossa. Tulet toisin sanoen löytämään juuri etsimäsi kehykset, kun tutustut ihanaan valikoimaamme!

Meiltä löydät luonnollisesti myös laajan valikoiman julisteita, kun uusi kehys kaipaa sisältöä. Kehys, jonka koko on 27,5x37 cm, tarjoaa myös paljon sisustusvaihtoehtoja ja voit asettaa monta samankokoista kehystä vierekkäin ja luoda upean ja näyttävän tauluseinän.

Kun ostat juuri 27,5x37 cm kokoisen kehyksen, voit tietenkin valita monen eri materiaalin ja värin joukosta omaan tyylisi sopivan. Tämä kätevän kokoinen kehys sopii kaikkiin huoneisiin ja laajasta valikoimastamme löydät monia upeita kehyksiä! Voit yhdistellä kehyksen värin ja tyylin kodin eri huoneiden väreihin, mikä tarkoittaa, että voit antaa suuren kohotuksen koko kodille!

Kauniit kehykset koossa 27,5x37 cm, tai oikeastaan mitkä tahansa kehykset, on helppo ja edullinen tapa tuoda kotiin uutta ja raikasta tyyliä! On aina hauskaa, kun lähiympäristöä on mahdollista raikastaa kunnolla maksamatta maltaita. Ainakin me olemme sitä mieltä ja olemme iloisia voidessamme myydä tuotteita, jotka tekevät juuri niin!

Inspiroidutko sinäkin helposti vaihtamaan kaiken kotona, sen sijaan, että ostaisit vain muutamat kehykset? Et ole yksin! Usein pienet kodin yksityiskohdat jäävät huomioimatta, kun mietitään uusia sisustusideoita kotiin. Sen sijaan, että kotia piristetään pienillä asioilla, kuten kehyksillä, ruukkukasveilla ja muulla, on helppo innostua vaihtamaan seinämateriaaleja ja huonekaluja. Kokeile ensin pieniä päivityksiä, usein ne riittävät uuden ilmeen luomiseksi! Tämä myös säästää paljon rahaa, joten ei muuta kuin kokeilemaan!

Sisustusvinkkimme on kokeilla erilaisia kehyksiä yhdessä ja sillä tavalla luoda kotiin kauniita sisustuselementtejä. Voit esimerkiksi kokeilla 27,5x37 cm kehyksiä yhdessä pienempien ja suurempien kehysten kanssa ja asettaa ne vierekkäin samalla seinälle. Kokeile ja ihastu!

Älä mieti liikaa sitä, että kaikkien tavaroiden pitää sopia yhteen, vaan uskalla yhdistellä värejä, muotoja ja kokoja. Meiltä löydät nimittäin kaiken!