Kategoria

Kehys - 50x75 cm

(46)

Meiltä löytyy laaja 50x75 cm koon taulunkehysvalikoima, jotta löytäisit helposti juuri omaan kuva-aiheeseesi parhaiten sopivan taulunkehysmallin.

Etsitkö kenties klipsikehystä? Tai ehkä mustaa puukehystä? Houkuttelevin vaihtoehto kehysostoksilla voi toki olla myös valkoinen tai hopeanvärinen kehys? Mikä kehysvalikoimamme yksilö ikinä houkutteleekaan sinua eniten, meiltä löytyy monta vaihtoehtoa, joiden joukosta valita.

Taulunkehysvalikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, joten ne sopivat täydellisesti myös 75x50 cm kokoisille kuvillesi.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 46 tuotteet
  -20%
  Kehys New Lifestyle Musta 50x75 cm

  Kehys New Lifestyle Musta 50x75 cm

  270 in stock online
  Manufacturer: Walther
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51044214 in admin

  Suosituin kehyksemme, kiiltävä ja moderni. Vain 9,8 mm leveä

  39.90 € 49.95 €
  -22%
  Kehys Galeria Musta 50x75 cm

  Kehys Galeria Musta 50x75 cm

  Kiiltävän musta taulunkehys, hieman pyöristetty profiili

  38.90 € 49.95 €
  Näyttää 46 tuotteet

  Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 50x75 cm

  Kehys 50x75 cmOlet löytänyt oikean paikan, jos olet etsimässä kehyksiä suurehkolle kuvalle tai kehyksiä, joihin voit yhdistää kuvasi ja tyylikkään paspatuurin. Kokosimme nimittäin tähän luokkaan kaikki koon 50x75 cm kuviin sopivat kehykset. Näiden kuvakehysten kuvasuhde on 2:3, ja niitä voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa olevissa kuvissa. Monissa niistä on sekä seinäkiinnitys, että tukijalka, mistä johtuen voit valita haluatko ne roikkumaan seinälle vai seisomaan hyllyn tai pöydän päälle.

  Löydät valikoimastamme suuren määrän koon 75x50 cm kuviin sopivia kehyksiä. Sinun on helppo löytää juuri omaan kotiisi sopivat kehykset, koska meillä on monia eri tyylejä. Meillä on etsimäsi, oli se sitten todella yksinkertainen kuvakehys tai jokin ylellisempi malli. Pyöräytä ylöspäin ja löydä täydelliset kehykset kotiisi meiltä!

  Käytännön vinkkejä taulunkehysten valintaan

  Koska olet päätynyt tälle sivulle, arvaamme sinulla olevan etsinnässä 50x75 cm kokoinen kehys? Hienoa, yksi hakukriteeri on siis selvillä. Mutta oletko vielä miettinyt, minkä värisen taulunkehyksen haluaisit hankkia? Entäpä kehyksen tyyli ja listan leveys, tai että haluatko kehyksesi paspartuurilla vai ilman?

  50x75 cm koon kehystemme valikoimassa on saatavilla lukuisia upeita värejä. Voit miettiä sitä, millaisen vaikutelman haluat uuden taulusi välittävän. Haluatko, että taulu on hienovarainen lisäys kotisi ilmeessä, vai toivotko kenties sen erottuvan seiniltä vetäen katseita puoleensa? Tähän voit vaikuttaa osaltaan taulunkehysten värillä. Esimerkiksi valkoinen tai puunvärinen taulunkehys on usein hieman hillitympi valinta kuin musta tai kullanvärinen.

  Reunalistan leveydellä on silläkin suuri vaikutus taulun ilmeeseen. Meiltä löytyy taulunkehysten valikoimastamme sekä kapeilla että leveillä listoilla varustettuja malleja. Kurkista valikoimaamme ja selvitä, mistä sinä pidät. Muistathan myös kuvitella eteesi näkymän siitä, miltä taulunkehys näyttäisi siihen kehystämäsi kuva-aiheen ympärillä.

  Viimeinen huomioon otettava seikka on se, haluatko kuva-aiheeseesi ylimääräisen sisärajauksen paspartuurin muodossa? Paspartuuri voi kohottaa taulun vaikutelmaa entisestään, ja nostaa todella aiheen näkymään paremmin kehyksestä. Paspartuurimme on valmistettu happovapaasta paperista, mikä estää paspartuuria kellastumasta tai muuttumasta rumaksi ajan myötä. Paspartuurin avulla kuvasi tulee näyttämään yhtä hyvältä vuosi vuoden jälkeen.