Kategoria

Kehys - 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

(9)

Onko sinulla etsinnässä 4x6 inches (tuuman) kehys? Jos, niin täältä löydät taulunkehykset kuva-aiheisiin, jotka ovat kooltaan 4x6 inches (tuumaa). Ehkäpä löysit upean kuvan matkallasi maahan, jossa käytetään senttimetrien sijaan tuumia, mutta sinulla on ollut vaikeuksia löytää siihen sopiva kehys? Jos kuvasi on kooltaan 4x6 inches, olet juuri oikeassa paikassa!

Nämä kehykset sopivat erinomaisesti myös vaakasuoriin 6x4 inches -kokoisiin kuviin. Kehykset voidaan nimittäin asentaa sekä pysty- että vaakasuoraan.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Tukijalka sisältyy
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Tukijalka sisältyy
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 9 tuotteet
  -53%
  Kehys Trendline Valkoinen 4x6 inches (10,16x15,2 cm)

  Kehys Trendline Valkoinen 4x6 inches (10,16x15,2 cm)

  23 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51022962 in admin

  Leveä valkoinen taulunkehys puuta. 25 mm leveä / 12 mm syvä

  7.95 € 16.95 €
  Näyttää 9 tuotteet

  Kehys 4x6 inches

  4x6 inches -kokoiset kuvat ovat melko epätavallisia meillä päin maailmaa. Ehkäpä olet löytänyt upean julisteen tai kuvan 4x6 inches (tuuman) koossa matkallasi USA:an tai muihin maihin, joissa käytetään senttimetrien sijaan tuumia. Kaikki vähemmän tavanomainen, ikimuistoinen tai persoonallinen on aina hauska juttu kotiseinälle ripustettavaksi, mutta kun kyseessä on hieman epätavallisemmassa koossa esiintyvä kuva, siihen voi olla hankalaa löytää sopiva kehystä. Haluamme tarjota taulunkehykset myös 4x6 inches (tuuman) koossa juuri siitä syystä, että sinun on helppo löytää kehys myös tämän kokoiselle kuvalle.

  4x6 inches senttimetreinä

  Mitä 4x6 inches (tuuman) koko oikein tarkoittaa, jos se muutetaan senttimetreiksi? 4x6 inches eli tuumaa on – tarkalleen ottaen– 10,2x15,2 cm. Se tarkoittaa sitä, että tämän kokoinen kuva on epätavallinen myös senttimetreiksi muunnettuna. Ja juuri tästä johtuen saattaa olla haastavaa löytää kehys, joka sopii täydellisesti 4x6 inches -kokoiseen kuvaan. Voit kuitenkin lopettaa etsinnän, sillä täältä löydät etsimäsi kehykset.

  Minne kehys kooltaan 4x6 inches voidaan sijoittaa?

  4x6 inches -kokoinen kehys on suhteellisen pieni kehys, joten se sopii täydellisesti pienille seinäpinnoille, joista tuntuu mahdollisesti puuttuvan jotakin. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi kapea seinä kahden oven välillä, tai vaikkapa olohuoneen ikkunan ja nurkan välinen seinäpinta. Joskus paikkavalinta saattaa olla itsestään selvä, kun taas toisinaan saattaa olla tarpeen hieman testailla, jotta kuvalle voi löytää täydellisen paikan.

  Tämän kokoinen kehys sopii erinomaisesti myös osaksi isompaa tauluseinää. Yhdistele 4x6 inches -kokoinen taulunkehys osaksi tauluseinää, jolta löytyy eri kokoisia kehyksiä, ja saat kokonaisuudesta dynaamisen ja eläväisen.

  6x4 inches kokoinen kuva? Ripusta kehys vaakasuoraan!

  Jos kuva-aiheesi on vaakasuora ja kooltaan 6x4 inches, sekään ei ole ongelma. Valikoimamme kehykset voi nimittäin ripustaa sekä pysty- että vaakasuoraan.

  Miksi tuumakokoisia kehyksiä?

  Koska tuumina ilmoitetut kuvakoot ovat niin harvinaisia meillä päin maailmaa, miksi valikoimamme sitten sisältää tuumakoossa myytäviä kehyksiä? Tämä johtuu siitä, että haluamme yksinkertaisesti mahdollisimman monen asiakkaamme voivan löytää meiltä tarpeisiinsa täydellisesti sopiva kehys. Toki joskus myös ripustettavaa kuvaa hieman suurempi kehys saattaa sekin toimia, mutta toisinaan taas tarkalleen ottaen oikea kehyskoko on mieluisin, sillä tarjoaahan se kuvalle täydellisen kehystyksen. Jos juuri sinun kuvasi sattuu olemaan kooltaan 4x6 inches, me myös haluamme voida tarjota valikoimassamme juuri tämän kokoiset kehykset!  

  Muut tuumakoossa myytävät taulunkehykset

  Jos sinulla on etsinnässä muun kokoinen tuumakoon kehys kuin 4x6 inches -koko, meiltä löydät myös muut taulunkehykset, joiden koko on ilmoitettu tuumina. Löydä valikoimastamme oma suosikkisi tyylikkäiden mustien tai valkoisten kehysten, eleganttien kullanväristen kehysten tai luonnonläheisten puukehysten joukosta! Ja jos tarpeen on kehystää useita eri kokoisia kuvia, vaikkapa matkamuistojasi, tauluseinä voi näyttää erittäin tyylikkäältä ja vaikuttavalta, kun siinä on useita erilaisia kehyksiä.