Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 20x28 cm

Tästä alta löydät koko taulunkehysten valikoimamme 20x28 cm koossa – kehykset, joista löytyy omansa kaikenlaisiin kuviin. Haluatko kenties kehystää kauniin valokuvan? Tai lehdestä löytämäsi kuvan? Vaiko jotain ihan muuta? Siinä tapauksessa sinun tarvitsee vain valita omasi eri värien ja tyylien joukosta, joita löydät runsain mitoin valikoimastamme.

Onko kuvasi kooltaan 28x20 cm? Tämä 20x28 cm koon kehys – kuten muutkin meillä myytävät kehykset – sopii siinä tapauksessa hyvin, sillä halutessasi voit ripustaa sen myös vaakasuuntaan.

21 Tuotetta
 

Kuvakehykset koossa 20 * 28 cm

Tästä luokasta löydät kaikki koon 20x28 cm kuviin sopivat kehykset. Näiden kehysten kuvasuhde on 5:7, ja tätä kokoa käytetään usein koulukuvissa. Tämän luokan kehykset sopivat toisin sanoen aivan erinomaisesti lasten koulukuviin. Löydät valikoimastamme monia erilaisia malleja, mikä helpottaa ihanteellisten kehysten löytämistä sekä omaan kotiisi, että esim. isovanhemmille annettaviin koulukuviin.

Koon 28x20 cm kehyksiä voidaan käyttää muuhunkin kuin vain koulukuviin. Voit valita esim. laitatko sen vaaka-, vai pystysuuntaan, tai seinälle vai hyllylle. Useimmissa kehyksissämme on sekä seinäkiinnitys, että tukijalka. Klikkaa makusi mukaisia kehyksiä lukeaksesi enemmän sen ominaisuuksista. Kaikilla on mahdollisuus löytää meiltä jotakin, josta pitävät. Vieritä sivua eteenpäin ja löydä suosikkisi jo tänään!