Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 25x50 cm

Kun valintasi on pitkulaisen mallinen taulunkehys 25x50 cm koossa, pitkänkapea kuvasi näyttää siinä tyylikkäämmältä, sillä se tulee esiin esteettisellä tavalla. Valikoimastamme löytyy tässä koossa valokuvakehysmalleja jokaiseen makuun sopien. Haluatko kenties mustan kehyksen leveällä listalla? Vaiko kullanvärisen? Tai ehkäpä valkoisen kehyksen kapealla listalla? Valitse juuri sinulle sopivin taulunkehys.

Taulunkehysten valikoimamme kaikki kehykset sopivat käyttöön myös vaakasuunnassa, joten voit hyvin käyttää niitä myös 50x25 cm kokoisissa kuvissa.

24 Tuotetta
 

Kehykset & kuvakehykset koossa 25 * 50 cm

Jos olet etsimässä pitkänomaisia kuvakehyksiä kuvakooste- suunnitelmaasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Kokosimme tähän kaikki koon 50x25 cm pitkänomaiset kehykset. Nämä kuvakehykset sopivat ihanteellisesti sille luovalle henkilölle, joka pitää omien kuvakoosteiden tekemisestä. Näihin suuriin kehyksiin mahtuu monia pienehköjä kuvia, jotka yhdessä muodostavat tyylikkään, parhaiden suosikkikuviesi kokoelman. Pitkänomaisia kehyksiämme voidaan käyttää sekä pysty-, että vaakatasossa.

Jos suunnittelet pienen koosteen keräämistä kehyksiisi, löydät meiltä myös siihen sopivan paspatuurin. Se kehystää kuviasi tyylikkäästi. Kuvakoostetta voi olla hauska tehdä esim. lomakuvista tai hääkuvista. Lisäksi kuvakooste on ihanteellinen lahja henkilölle josta pidät paljon. Löydät suuria määriä erinomaisia vaihtoehtoja kehystemme joukosta, ja toivomme sinun löytävän juuri sinun makuusi sopivat kehykset!