Kategoria

Kehys - 33x60 cm

(11)

Tyylikäs valokuvakehys näyttää upealta seinällä ja kohentaa kuvan kuin kuvan. Täältä löydät valikoimamme kehyksiä koossa 33x60 cm. Kehykset voidaan ripustaa seinälle niin pysty- kuin vaakasuoraan, joten sama kehys sopii myös 60x33 cm kokoiselle kuvalle.

Haluatpa sommitella upean tauluseinän tai jos etsit kehystä, jolla viimeistellä kaunista kuva-aihetta meiltä löydät juuri tarvitsemaasi kehyksen!

Väri
Materiaali
Aukkopahvi sisältyy
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Float-lasi
Ripustus
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Lasityyppi
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Float-lasi
  • Ripustus
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 11 tuotteet
  -48%
  Kehys Edsbyn Kullanvärinen 33x60 cm

  Kehys Edsbyn Kullanvärinen 33x60 cm

  13 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057388 in admin

  13mm leveä korkealaatuinen puukehys – valmistettu Ruotsissa

  29.95 € 57.95 €
  Näyttää 11 tuotteet

  33X60 CM VALOKUVAKEHYKSET

  Olemme koonneet tähän kaikki taulunkehykset, joihin sopiva kuvakoko on 33x60 cm. Tämä on tyylikäs, suorakulmainen malli, joka sopii seinälle ripustettavaksi niin yksinään tai osana tauluseinää, jota koristavat monet erikokoiset ja -malliset kehykset.

  Kauniit taulut tekevät kodistasi lämpimän ja viihtyisän ja antavat samalla mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttasi. Voit koristaa seinäsi luontokuvilla, grafiikalla, inspiroivilla teksteillä tai rakkaimpiesi valokuvilla ja tuoda esille sinua eniten puhuttelevat värit, muodot ja aiheet. Koska kehyksiämme voi ripustaa niin pysty- kuin vaakasuoraan tämä malli sopii myös 60x33 cm kokoisten kuvien kehystämiseen.

  LUO PERSOONALLINEN JA MUISTORIKAS KOLLAASI

  Olipa kyse julisteesta, valokuvasta tai maalauksesta, suorakulmainen kehys on aina upea valinta. Tämän kokoluokan valokuvakehykset sopivat erityisen hyvin monen yksittäisen kuvan sijoittamiseen yksiin kehyksiin. Voit esimerkiksi koota yhteen kauneimmat hääkuvasi tai viimeisimmän lomamatkan parhaimmat otokset.

  Sinun on mahdollista sijoittaa kuvasi joko suoraan kehykseen sellaisinaan tai ottaa avuksi kollaasipaspatuuri, joka auttaa kuvien sijoittamisessa. Moniaukkoinen paspis antaa tyylikkään ja ilmavan vaikutelman ja toimii lisäksi kuviesi suojana estämällä, että ne joutuvat suoraan kosketukseen suojalasin kanssa. Aukkopahvi voidaan myös tehdä mittatilaustyönä tarpeesi mukaan, jolloin voit valita siihen sijoitettavien kuvien lukumäärän sekä jokaisen aukon mitat.

  SIJOITA TAULUNKEHYKSESTI TAULUHYLLYLLE TAI HUONEKALUN PÄÄLLE

  Perinteisin tapa asettaa taulu näytille on ripustaa sen seinälle. Se tuntuu tietysti luonnolliselta ratkaisulta, kun yleensä huoneissa on neljää seinää odottamassa sisustamista. Tosin muitakin vaihtoehtoja on. Taulujen sijoitus erityiselle tauluhyllylle on hyvin suosittu vaihtoehto. Tuloksena on tyylikäs sommittelu, jossa taulujen alareunat saavat selkeän ja suoran linjan. Lisäksi tauluja on helppo siirrellä hyllyltä toiselle eikä ripustus jätä rumia jälkiä seinille.

  Toinen vaihtoehto on asettaa taulusi nojaamaan seinää vasten lipaston päälle. Saman voit tehdä asettamalla taulusi pienelle olohuoneen sivupöydälle tai eteisen hyllylle. Kun asetat taulusi huonekalun päälle se sulautuu luonnollisesti muuhun sisustukseen ja sen kevyt viisto noja seinää vasten luo rentoutuneen ja vapautuneen tunnelman.