Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 9x12 cm

Mikli aikeissa on hankkia 9x12 cm kokoinen taulunkehys, tm on oikea paikka sinulle. Olemme koonneet tnne kaikki tmn koon kehysmallimme, joten voit helposti lyt niiden joukosta juuri omaan kuvaasi sopivimman mallin.

Mikli sinulla on etsinnss taulunkehys 12x9 cm kokoiselle kuvalle, sekin ky oikein hyvin kaikki taulunkehysmallimme sopivat nimittin kyttn mys vaakasuunnassa. Valitse oma taulunkehys sinua miellyttvll vrill, materiaalilla ja tyylill, jotta kuvasi saa upean kehystyksen.

15 Tuotetta
 

Kehykset koossa 9*12 cm

Jos etsit suorakulmaista kehystä pienemmässä koossa, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tähän kategoriaan olemme nimittäin koonneet valokuvakehykset koossa 12x9 cm. Nämä kehykset ovat täydellisiä pienemmille kuville koossa 9x12 cm. Kaikki kehykset ovat kuvasuhteessa 3:4. Etsitpä todella yksinkertaista kehystä tai tietyn mallista kehystä, löydät sen meiltä. Haluamme, että kaikki asiakkaat löytävät, mitä etsivät ja siksi jokaisen tyytyväisyys on meille tärkeää.

Monet suorakaiteen muotoisista kehyksistä soveltuvat sekä pysty- että vaakasuorille kuville. Useimmissa on myös sekä jalat että seinäkiinnike, jonka avulla on helppoa ripustaa ne seinälle tai asettaa ne hyllylle. Skrollaa ylös ja löydä suosikkisi jo tänään!