Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 9x12 cm

Mikäli aikeissa on hankkia 9x12 cm kokoinen taulunkehys, tämä on oikea paikka sinulle. Olemme koonneet tänne kaikki tämän koon kehysmallimme, joten voit helposti löytää niiden joukosta juuri omaan kuvaasi sopivimman mallin.

Mikäli sinulla on etsinnässä taulunkehys 12x9 cm kokoiselle kuvalle, sekin käy oikein hyvin – kaikki taulunkehysmallimme sopivat nimittäin käyttöön myös vaakasuunnassa. Valitse oma taulunkehys sinua miellyttävällä värillä, materiaalilla ja tyylillä, jotta kuvasi saa upean kehystyksen.

16 Tuotetta
 

Kehykset koossa 9*12 cm

Jos etsit suorakulmaista kehystä pienemmässä koossa, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tähän kategoriaan olemme nimittäin koonneet valokuvakehykset koossa 12x9 cm. Nämä kehykset ovat täydellisiä pienemmille kuville koossa 9x12 cm. Kaikki kehykset ovat kuvasuhteessa 3:4. Etsitpä todella yksinkertaista kehystä tai tietyn mallista kehystä, löydät sen meiltä. Haluamme, että kaikki asiakkaat löytävät, mitä etsivät ja siksi jokaisen tyytyväisyys on meille tärkeää.

Monet suorakaiteen muotoisista kehyksistä soveltuvat sekä pysty- että vaakasuorille kuville. Useimmissa on myös sekä jalat että seinäkiinnike, jonka avulla on helppoa ripustaa ne seinälle tai asettaa ne hyllylle. Skrollaa ylös ja löydä suosikkisi jo tänään!