Kategoria

Kehys - 30x74 cm

(6)

Onko kuvasi koko 30x74 cm ja haluat ripustaa sen kauniisti seinälle? Täältä löydät valikoiman sopivankokoisia kehyksiä, joita voit käyttää myös, mikäli kuvasi on 74x30 cm suuri. Kaikki kehyksemme voidaan nimittäin ripustaa niin pysty- kuin vaakasuoraan.

Suuri taulu on upea katseenvangitsija seinällä niin yksinään kuin osana tauluseinää. Riippumatta tarpeestasi meiltä löydät tarvitsemasi kehyksen!

Väri
Materiaali
Aukkopahvi sisältyy
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Float-lasi
Ripustus
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Lasityyppi
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Listan leveys
   [mm]
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Puulaji
  • Float-lasi
  • Ripustus
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 6 tuotteet
  -29%
  Kehys Edsbyn Musta 30x74 cm

  Kehys Edsbyn Musta 30x74 cm

  23 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51047308 in admin

  13mm leveä korkealaatuinen puukehys – valmistettu Ruotsissa

  39.95 € 55.95 €
  Näyttää 6 tuotteet

  30X74 CM VALOKUVAKEHYKSET

  Tästä kategoriasta löydät kaikki 30x74 cm kokoiset taulunkehyksemme. Kyseessä on aika epätavallinen koko mutta niin kaunis! Tämän valokuvakehyksen pitkulainen muoto rikkoo jännällä tavalla suuren tauluseinän sommittelun joko yhdessä muiden pitkulaisten kehysten pariin tai ripustettuna pyöreiden tai neliömäisten valokuvakehysten viereen. Voit myös yhdistää kahden tai useamman samankokoisen kehyksen mielenkiintoiseksi ryhmäsommitteluksi. Yhtä kaikki tuloksena on tyylikäs ja persoonallinen seinä.

  RIPUSTA PYSTY- TAI VAAKASUORAAN

  Kehyksemme on varustettu ripustuskiinnikkeillä, jotka mahdollistavat niin pysty- kuin vaakasuoran ripustuksen. Se tarkoittaa, että voit käyttää tämän kategorian kehyksiä myös 74x30 cm kuvien kehystämiseen. Tämä taulunkehys soveltuu niin dramaattisten panoraamakuvien kuin upeiden kirjontataulujenkin kehystämiseen sekä useamman kuvan sijoittamiseen yhteen ja samaan kehykseen.

  Koska tämä kehys toimii yhtä hyvin pysty- kuin vaakasuoraan kehystykseen se sallii huomattavaa joustavuutta erilaisten kuvien esillepanoon. Voit vaikkapa valita suuremman julisteen kehystämisen useampaan kehykseen leikkaamalla sen vaikkapa kolmeen eri osaan, joista jokainen saa oman kehyksen. Luovaa ja tyylikästä!

  ONKO TAULUSEINÄ MIELEINEN VAIHTOEHTO?

  Oletko harkinnut useamman taulun ripustamisen yhteen sommitelmaan inspiroivaksi tauluseinäksi? Siinä tapauksessa tällainen pitkulainen taulunkehys on mainio elementti täydentämään kokonaisuutta. Yhdistämällä erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia valokuvakehyksiä voit luoda mielenkiintoisen ja persoonallisen tauluseinän, johon saat mahtumaan kaikki lempikuvasi.

  Kun sommittelet tauluseinää sinun kannattaa seurata jotain teemaa. Se auttaa pitämään kokonaisuutta yhtenäisenä ja johdonmukaisena. Teemaksi voit valita vaikkapa värin, joka toistuu määräävänä jokaisessa kuvassa ja joka sulautuu sisustuksesi yleisilmeeseen tai toimii sen kontrastina. Vaihtoehtoisesti voit valita vaikkapa luontoaiheisia valokuvia ja maalauksia sitovaksi teemaksi. Valitsemalla teeman, jonka tyyli ja väriskaala täsmäävät muun sisustuksen kanssa voit korostaa kuvasi viimeistelemällä ne kehyksillä, jotka luovat kontrastin ympäristöönsä. Värikkäät taulunkehykset tai teräväprofiiliset taulunkehykset soveltuvat esimerkiksi upeasti hiekanväriselle seinälle ripustettavien neutraalien kuvien kehystämiseen.