Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 79 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

20% alennusta kaikista valokuva-albumeista koodilla 'ALBUM20'

Kehys - 80x100 cm

Täältä löydät hienot kehyksemme jotka sopii kuville koossa 80x100 cm. Löydä suosikkisi tänään!

Taulunkehyksiä 80x100 cm

Jos todella haluat hyvän kehyksen 80x100 cm-kuvillesi, olet tullut oikeaan paikkaan! Tämä pätee riippumatta kehystyypistä tai koosta, koska meillä on paljon erilaisia kehyksiä rakastetuimpia aiheitasi varten!

Moni asia tekee kuvasta kauniimman, mutta tärkeintä on, että löydät oikean taulunkehyksen oikealle kuvalle.

Kehyksemme ovat aina oikein, koska pitkän kokemuksen ja suuren kiinnostuksen kautta meillä on aina parhaat taulunkehykset valikoimassamme, joten nyt voit löytää sen, joka sopii sinulle parhaiten.

Miksi taulunkehyksiä?

Kodin sisustuksessa on monia erilaisia tyylejä. Jotkut haluavat aina taulunkehyksen, kun taas toiset eivät halua sitä koskaan. Taulunkehyksen kanssa kuva tarjoaa toisen vaikutelman. Ilman kehystä kuva ei näy samalla tavalla. Kehyksen kanssa kuva saa ansaitsemansa huomion.

Kuvasi, joka sopii meidän 80x100 cm kokoiseen taulunkehykseen, tulee loistamaan ja herättämään huomiota ja sehän on juuri se mitä haluat, kun ripustat kuvan seinälle.

Osta useita samaan aikaan!

Useiden samankokoisten kuvien pitäminen yhdellä ja samalla seinällä on aina mukavaa, varsinkin jos käytät samaa kehystä kaikissa kuvissa! Käy kotona läpi omat kuvasi tai osta oikean kokoinen juliste täältä meiltä. Sitten vaan ostamaan niin monta taulunkehystä kuin tarvitset jotta voit luoda oman kauniin yhtenäisen seinän.