Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen!

Kehys - 27x35 cm

Tarvitseeko sinun löytää taulunkehys 27x35 cm kokoiselle kuvallesi? Silloin olet löytänyt oikeaan paikkaan – meillä on nimittäin paljon, mistä valita. Meiltä hankittua valokuvakehystä voi myös käyttää vaakasuunnassa asennossa, joten näihin kehyksiin ripustat yhtä lailla myös 35x27 cm kokoisen kuvan.

Olipa tarpeessa sitten hankkia musta taulunkehys, valkoinen kehys, kehys leveällä listalla tai kullanvärissä kimaltava kehys, löydät ne kaikki alta – katso valikoimamme uumeniin ja valitse sieltä oma suosikkisi.

27 Tuotetta

Kehykset koossa 27 * 35 cm

Tässä luokassa löydät kaikki koon 27x35 cm kuviin sopivat kehykset. Näiden kehysten kuvasuhde on 3:4 ja siksi ne sopivat erinomaisesti sekä vaaka-, että pystysuunnassa oleviin kuviin. Näillä kehystät kuvasi kauniisti ja tyylipuhtaasti ja suojaat ne samalla sekä pölyltä, että tarpeettomilta vaurioilta. Kokosimme valikoimaamme joukon erilaisia malleja, jotta voisit löytää makuusi sopivat kehykset. Piristät ikävää seinää helposti muutamilla hyvännäköisillä kuvakehyksillä ilman sen suurempaa vaivaa. Löydä uudet kehyksesi meiltä jo tänään!