Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

Täältä löydät peilejä joka huoneeseen! »

Kehys - 18x35 cm

Taulunkehysten valikoimamme koon 18x35 cm kehys on täydellinen valinta tämän kokoisiin pitkänkapeisiin kuviin. Meiltä löytyy monta mallia, joiden väliltä valita. Tutustu valikoimaamme alla valitaksesi juuri omaan tyyliisi parhaimmin sopiva taulunkehys. Ehkäpä valinnaksi osuu musta puukehys? Tai sitten valkoinen tai vaalea puunvärinen kehys? Vain sinä tiedät vastauksen tähän.

Kaikki taulunkehysten valikoimamme kehykset sopivat käyttöön myös vaakasuunnassa, joten voit yhtä hyvin kehystää näihin kehyksiin myös 35x18 cm kokoisen kuva-aiheen.

Kehykset 18x35 cm

Onko sinulla kotona kauniita kuvia, jotka vain odottavat kehyksiä? Ei hätää, meiltä löydät laajan valikoiman kehyksiä! Etenkin jos kaipaat 18x35 cm kokoista kehystä, niitä meillä nimittäin on monessa eri värissä ja mallissa, joten niistä on helppoa löytää oma suosikkisi.

Kehykset viimeistelevät sisustuksen täydellisesti ja tekevät ihmeitä tavalliselle seinälle. Tietenkin voit ripustaa esille joitakin tyylikkäitä julisteita myös ilman kehyksiä, mutta kehyksen kanssa se näyttää aivan erilaiselta.

Pieniä kehyksiä, kuten kokoa 18x35 cm, voi ostaa kerralla useita. Silloin voit koota onta hauskaa aihetta esille samalle seinälle. Kerää kaikki kuvat ja kehykset samaan paikkaan ja kiinnitä ne yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi sen sijaan, että asettaisit niitä hieman sinne ja tänne. Päästä mielikuvitus vapaaksi ja uskalla sekoittaa tyylejä!

Joskus voi olla vaikea löytää kuvaa ja kehystä jotka toimivat yhdessä, mutta muista, että voit aina säätää lopputulosta itse. Onko sinulla suosikkikuva, jonka haluat 18x35 cm kokoiseen kehykseen, mutta joka on hieman suurempi kuin kehys? Ei hätää, voit aina leikata kuvan sopivaksi. Tämä ei tietenkään toimi kaikkien kuvien kanssa, mutta usein kuvaa voi muokata ilman, että se menee pilalle. Kokeile siis kuvan leikkaamista ennen kuin ostat kehyksen, joka on suurempi, mutta ei välttämättä sovi niin hyvin kotiin.

Oikeiden kehysten valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota väreihin ja muotoihin, mutta luonnollisesti myös kehyksen kokoon!