Kategoria

100x150 cm

(3)

Tarvitseeko julisteesi tai kuvasi suuren kehyksen? Täältä löydät 100x150 cm kokoiset kehyksemme, jotka kuuluvat valikoimamme suurimpiin. Tällä kehyksellä tuot kuva-aiheesi upeasti esille ja saat taulun, josta tulee kotisi katseenvangitsija!

100x150 cm kehyksiämme voidaan ripustaa joko pysty- tai vaakasuoraan ja voit valita esimerkiksi ajattoman mustan, valkoisen tai tammenvärisen vaihtoehdon välillä. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Profiili
Pintakäsittely
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Profiili
  • Pintakäsittely
  • Hinta
  Näyttää 3 tuotteet
  Näyttää 3 tuotteet

  Valokuvakehys 100x150 cm

  Laatukehysten löytäminen saattaa olla haasteellista puuhaa, mutta BGA voi ylpeänä tarjota laadukkaita kehyksiä useassa eri koossa, josta sinä voit löytää juuri tarvitsemaasi. Olemme koonneet tähän 100x150 cm kehyksemme, jotka kuuluvat valikoimamme suurimpiin taulunkehyksiin. Näihin isoihin kehyksiin voit asettaa suuret ja sinulle tärkeät kuvat ja ripustaa ne seinälle. Niinkin suuri kehystys tulee epäilemättä vetämään katseet puoleensa!

  Kun olet löytänyt upean julisteen tai suosikkikuvan, joka tarvitsee suuremman kehystyksen voit olla varma, että meillä on juuri sopiva kehys sinulle! Tietysti voi olla niinkin, että olet päättänyt sisustaa tilan suurella taululla, muttet vielä ole löytänyt sopivaa kuvaa. 100x150 cm kokoinen taulu on näkyvä sisustuselementti, jonka sijoitus ja aihe on syytä harkita huolella. Tämän kokoluokan kehykset soveltuvat mainiosti myös suuriin valokuviin ja taideteoksiin. 100x150 cm kehyksemme voidaan ripustaa joko pysty- tai vaakasuoraan, joten voit valita kuvasi vapaasti. Meillä voit teettää myös suurennoksia itse ottamistasi kuvista kokoon 140x100 cm asti ja täydentää kehystyksen paspiksella, jolloin kokonaisuudesta tulee upean viimeistelty eikä haittaa, vaikka kuva olisikin kehystä pienempi.

  Isot kehykset akryylilasilla

  Suuret, 100x150 cm kehyksemme on varustettu akryylilasilla, joka on lasia muistuttava ja sitä kestävämpi kirkas muoviaine. Koska akryylilasi on lasia huomattavasti kevyempi materiaali, se soveltuu täydellisesti suuriin kehyksiin. Tosin on tärkeää muistaa, että akryylilasi naarmuuntuu lasia helpommin ja se on otettava huomioon puhdistuksessa. Akryylilasin puhdistukseen on käytettävää erittäin pehmeää, kosteaa puhdistusliinaa tai vaihtoehtoisesti pölyhuiskua, jolloin vältytään naarmuilta.

  Suurella kehyksellä on suuri vaikutus kuvaan – ja kotiin

  Samalla kuin se suojaa kuvaasi, kauniilla kehyksellä on myös vaikutusta kotisi ilmeeseen. Kehyksen ulkonäkö saattaa määrätä myös sen sijoitusta kotiin. Taulun ripustaminen seinälle on tietysti itsestäänselvä vaihtoehto, mutta suuri, 100x150 cm kokoinen kehys voi myöskin nojata seinää vasten.

  Suuren taulun ripustaminen seinälle luo erityisen tunnelman kotiisi. Yksittäinen taulu sopii ripustettavaksi esimerkiksi jonkun huonekalun yläpuolelle tai pienemmälle seinäalalle, mutta tämän kokoluokan kehystä voi ripustaa miltei mihin tahansa luomaan mahtipontisen tunnelman. Riippumatta siitä asutko suuressa kodissa tai pienemmässä asunnossa, suuresta taulusta tulee upea sisustuselementti, ja mikäli olet löytänyt juuri SEN täydellisen kuva-aiheen voit hyvin sisustaa kotisi sen ympärille. Anna sisustuksen kasvaa taulusi mukaan ja valitse kasvit, peilit ja valaisimet niin, että ne luovat yhdessä taulun kanssa loistavan kokonaisuuden.

  Mikäli sinulla on runsaasti seinätilaa voit yhdistää useampia suuria tauluja. Ripustamalla kokonaisen sarjan isoja kuvia vierekkäin voit saada aikaan varsinaisen wow-vaikutelman. Tietysti isoja kehyksiä voi yhdistellä pienempiinkin ja erinäköisiin kehyksiin näyttävään ja dynaamiseen tauluseinään. Valikoimassamme suuria, 100x150 cm kokoisia kehyksiä on mustia, valkoisia ja tammensävyisiä vaihtoehtoja ja voit valita juuri oikean materiaalin ja sävyn oman kodin mukaan.