Kehys - 60x90 cm

Jos aikeissa on löytää suorakulmainen taulunkehys, 60x90 cm kokoinen on usein hyvä valinta. Ja koska kaikkia valokuvakehysmallejamme voi käyttää myös vaakasuunnassa, ne sopivat myös 90x60 cm kokoisille kuvillesi.

Alta löydät valikoimamme, josta löytyy kehysmalleja kaikenlaisiin tämän kokoisiin kuviin sopien. Mikä niistä puhuttelee sinua eniten? Onko se pelkistetty musta? Tai ehkäpä valintasi on valkoinen taulunkehys täydentämään kuvaasi upeasti?

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 55 tuotteet
  Näyttää 55 tuotteet

  Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 60x90 cm

  Tästä löydät kaikki koon 60x90 cm kuviin sopivat, suorakulmaiset kehyksemme, siis kuviin, joiden kuvasuhde on 2:3. Löydät valikoimastamme monia erityylisiä kehysmalleja, mikä toivoaksemme helpottaa täydellisten kuvakehysten löytämistä. Sinun kannattaa etsiä meiltä, haetpa sitten yksinkertaisia, perinteisiä kehyksiä, tai kehyksiä, jotka vetävät puoleensa kaikkien huoneessa olijoiden huomion. Meillä on jotakin jokaiseen makuun.

  Tämän luokan kehykset sopivat koon 90x60 cm kuviin, mikä merkitsee sitä, että niitä voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa olevissa kuvissa. Monissa kehyksissämme on sekä seinäkiinnitys, että tukijalka, jotta voisit valita miten ja mihin haluat laittaa ne. Katsele valikoimamme läpi rauhassa ja vertaa sinua kiinnostavia kehyksiä. Tulet pian löytämään kotiisi täydellisesti sopivat kehykset!

  Millaista tunnelmaa haluat taulusi välittävän?

  Sinulla on siis selvillä taulun aihe sekä kehyskoko ja olet löytänyt tiesi tänne. Nyt tarvitsee siis enää ”vain&rdquo löytää oikea taulunkehys. Täydellinen taulunkehys tekee kuva-aiheellesi juuri sen, minkä haluatkin sen tekevän – onpa kyseessä sitten aiheen nostattaminen ja esille tuominen tai vaihtoehtoisesti taulunkehysten sulautuminen yhteen aiheen kanssa.

  Taulunkehyksen värillä on erityisen suuri merkitys taulusi ulkonäköön sekä siihen, kuinka se tullaan huomaamaan. Esimerkiksi mustavalkoinen aihe valkoisessa taulunkehyksessä valkoista seinää vasten tulee tuomaan kotiisi erityisen tyylikkään ja hillityn lisän. Kuvittele eteesi kuva keltaisesta auringonkukasta, joka seisoo keskellä vihreää, avaraa peltoa, taustanaan sininen taivas. Ajattele sitten kehystäväsi juuri tämän kuvan siniseen taulunkehykseen – on helppo kuvitella, kuinka tuollaisen kokonaisuuden ohi ei voi kukaan kulkea huomaamatta sitä!

  Suuri osa taulua ovat myös listan leveys ja ilme. Ohut lista hienovaraisessa värissä erottuu vähemmän kuin leveä, kullanvärisenä hehkuva lista.

  Vielä yksi asia, joka vaikuttaa taulun välittämään tunteeseen, on aiheelle annettava ylimääräinen kehystys paspartuurin avulla. Paspartuuri saa usein kuvan erottumaan kehyksestään entistä enemmän.

  Mieti siis hieman sitä, millaisia tuntemuksia haluat taulusi välittävän samalla, kun katsot 60x90 cm kokoisten kehystemme valikoimaa. Olemme varmoja siitä, että tulet löytämään juuri sinun makuusi sopivan taulunkehyksen, joka tulee kohottamaan kuvan oikeuksiinsa.