Ladataan, ole hyv ja odota...
Yli 69.9 :n ostokset ilman toimituskuluja (6.90 ) Toimitus 2-4 päivää 90 päivän palautusoikeus 075-325 11 78 info@bga.fi

TEE LÖYTÖJÄ KAIKKIEN MEIDÄN KAMPANJOIDEN JOUKOSTA »

Kehys - 30x91 cm

Löytyykö sinulta suurempi, pitkulaisen muotoinen kuva, joka kaipaa kehystystä? Siinä tapauksessa oikean kokoinen valokuvakehys on ehdoton hankinta! 30x91 cm kokoisten taulunkehysten valikoimamme sisältää monia eri kehysmalleja, joiden joukosta löydät helposti juuri omaan kuvaasi ja tyyliisi sopivimman vaihtoehdon.

Ehkäpä valintasi on musta kehys kapealla listalla? Tai sitten klipsikehys? Tai jotain aivan muuta? Tutkaile valikoimaamme läpi löytääksesi sieltä omat suosikkisi.

Kaikki taulunkehysvalikoimamme kehykset voi ripustaa myös vaakasuuntaan, joten ne sopivat yhtä lailla myös 91x30 cm kokoisille kuvillesi.

!

20 Tuotetta
 

Kuvakehykset & taulunkehykset koossa 30 * 91 cm

Tänne olemme koonneet kaikki valokuvakehyksemme koossa 30x91cm. Nämä kehykset sopivat täydellisesti julisteille. Niitä voi käyttää myös erilaisiin valokuvakollaaseihin. Pitkänomaiset kehykset ovat tulleet todella suosituiksi, mikä ei ole kummallista, kun ajattelee niiden monia etuja. Paitsi, että ne ovat todella tyylikkäät ja muodikkaat, sopivat ne erinomaisesti myös kuvakollaasiin. Ota luova puolesi esiin ja tee suosikkikuvistasi kaunis taulu!

Pitkänomaiset kehykset ovat yhtä tyylikkäät huolimatta siitä, käytätkö niitä vaaka-, vai pystysuunnassa. Kaikki riippuu aiheestasi ja siitä, mitä pidät parempana. Tämän tyyppiset kehykset ovat erinomainen yksityiskohta sisustuksessa. Niitä voidaan käyttää sekä itsekseen, että yhdessä monien pienempien taulujen kanssa. Ne ovat yhtä tyylikkäät itsekseen riippumassa kuin kuvaseinälläkin.

Yritimme kerätä tähän muutamia koon 91x30 cm kuviin sopivista tyylikkäimmistä malleista. Toivomme, että löydät makuusi sopivat kehykset. Klikkaamalla sinua kiinnostavia kehyksiä voit lukea niistä enemmän.