Kehys - 50x60 cm

Kehysvalikoimamme koon 50x60 cm kehykset ovat saatavilla monessa eri ilmeessä. Löydät meiltä sekä pelkistetyn tyylikkäitä että hieman näyttävämpiä kehysmalleja. Kaikki kehysvalikoimamme kehykset sopivat käytettäviksi myös vaakasuunnassa, minkä ansiosta taulunkehysmallimme sopivat täydellisesti myös 60x50 cm kokoisiin kuva-aiheisiin.

Tutustu alla tarjontaamme ja valitse siitä omat kehyssuosikkisi, jotka sisustavat parhaiten juuri sinun kotiasi.

Väri
Materiaali
Lasityyppi
Kehyksen kiiltävyys
Puulaji
Värisävyt
Ripustus
Aukkopahvi sisältyy
Float-lasi
Näytä suodattimet
  Filters
  X

  Suodattimet

  • Väri
  • Materiaali
  • Lasityyppi
  • Kehyksen kiiltävyys
  • Listan leveys
   [mm]
  • Listan syvyys
   [mm]
  • Puulaji
  • Värisävyt
  • Ripustus
  • Aukkopahvi sisältyy
  • Float-lasi
  • Huullos (Sisäprofiilin syvyys)
   [mm]
  • Hinta
  Näyttää 1 - 100 / 123 tuotteet
  Näyttää 1 - 100 / 123 tuotteet

  Valokuva-, ja taulunkehykset koossa 50x60 cm

  Kehys 50x60 cmOletko etsimässä suurehkon mallisia tyylikkäitä kuvakehyksiä? Silloin olet löytänyt etsimäsi. Meiltä löydät erimallisia kuvakehyksiä, ja juuri tämän mallin kehykset ovat kokoa 50x60 cm. Näiden kehysten kuvasuhde on 5:6, ja ne sopivat erinomaisesti esim. suurille ja kauniille hääkuville. Löydät valikoimastamme monia, tyylikkäitä kehyksiä esim. mustana, valkoisena, hopean-, tai kullanvärisinä. Kaikki asiakkaamme voivat löytää jotakin josta pitävät, koska tarjoamme paljon erityylisiä, monista eri materiaaleista valmistettuja kehyksiä.

  Useimpia koon 60x50 cm kuvakehyksiämme voidaan käyttää sekä vaaka-, että pystysuunnassa. Tämä tarkoittaa, että ne sopivat sekä pystyssä, että vaakatasossa oleviin kuviin. Klikkaa kehyksiä selvittääksesi onko niissä tukijalka vai seinäkiinnitys ja lukeaksesi enemmän niiden ominaisuuksista. Katso yllä olevaa tarjontaamme ja löydä suosikkikehyksesi meiltä!

  Erityisen hieno lopputulos paspartuurin avulla

  Riippumatta siitä, minkä 50x60 cm koon taulunkehyksistämme päätät itsellesi valita, sekä siitä, tuletko sijoittamaan kehyksen vaaka- vai pystysuoraan asentoon, uskallamme luvata, että kuva-aiheesi pääsee paremmin oikeuksiinsa, mikäli valitset tauluusi myös paspartuurin. Sellaisen avulla kuva saa ylimääräisen kehystyksen ja tulee erottumaan entisestään kokonaisuudesta.

  Olet ehkä huomannut, kuinka monet paspartuurit kuluvat ja haalistuvat ajan saatossa. Tätä tapahtuu usein, mikäli ne altistuvat liikaa suoralle auringonvalolle. Paspartuurimme valmistetaan hapottomasta paperista, mikä estää niitä muuttamasta väriään sekä muuttumasta rumannäköisiksi. Valikoimastamme voit valita paspartuurin usean eri värin väliltä, minkä lisäksi valittavissa on myös erilaisia malleja paspartuurin aukon kannalta. Entä haluatko omaan paspartuuriisi suorat reunat, pyöristetyt kulmat vaiko kenties aaltomaisen reunuksen? Kurkista valikoimamme uumeniin ja päätä, millaisesta tyylistä ja väristä sinä pidät eniten.

  Valikoimastamme löytyy myöskin paspartuuriteippi. Tämä on hyvin käytännöllinen hankinta, jota suosittelemme hankittavaksi kaikille paspartuuria ostaville asiakkaillemme. Paspartuuriteippi estää kuvien vinoutumisen taulunkehysten sisällä, mikä voi olla hyvinkin ärsyttävää ja tietysti myös kovin ikävää. Teippi on kaiken lisäksi happovapaata, joten myöskään se ei tule haalistumaan tai muuttamaan väriään ajan saatossa.